Reality23. marts 2016

Mor Jane: Jeg er glad for at kunne arbejde

Den ældre halvdel af parret fra "Mig og min mor" er lykkelig for, at hun med dårlig ryg kan klare et liv som flex-jobber
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-86120.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Selv om hun døjer med skavanker og ondt i ryggen, sætter mor Jane fra "Mig og min mor" en ære i at kunne passe et arbejde.

- Jeg har nu haft flexarbejde i 10 år, selv om mange mennekser tror, at det ikke kan lade sig gøre at arbejde med skader. Jeg har tre diskusprolaps i ryggen og én i nakken, og så også fibromyalgi. Men jeg har formået at kunne arbejde i flexjob. Det er selvfølgelig vigtigt at have en god arbejdsplads som er forstående og fleksibel, når det handler om os flexarbejdere, fortæller Jane Christensen til SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_15.png

- Jeg har været så heldig at få arbejde i Normal i Frederikshavn, hvor jeg har de bedste kollegaer og de mest forstående chefer. Jeg er glad for at kunne arbejde de timer, jeg kan holde til. I min optik kan det næsten forbedre ens skader at holde sig i gang uden at belaste for meget. Jeg er rigtig glad for at være i flexjob, så hvis der er andre derude med lidelser, som tror et arbejde er umuligt, så kan det altså sagtens lade sige gøre - det har jeg bevist, siger Jane.

Sponsoreret indhold