Reality 21. august 2015

Nu begynder "Topmodel":: Mød deltagerne Sultan og Julia

Her kan du møde Sultan og Julia, der er to af deltagerne i den nye sæson af "Danmarks næste Topmodel"
Krestine Havemann/Kanal 4

Onsdag den 2. september klokken 20.00 har en ny sæson af "Danmarks næste Topmodel" premiere på Kanal 4.
Op til premieren præsenterer SE og HØR programmets deltagere.

Her kan du møde 20-årige Sultan fra Allerød, der drømmer om at blive model og sælge luksusvillaer, og Julia på 18 år, der vil læse til kemiingeniør ved siden af sin modelkarriere. 

Krestine Havemann/Kanal 4

Navn: Sultan

Alder: 20 år   

Højde: 195 cm 

By: Allerød

Beskæftigelse: Uddanner mig til finansøkonom

Beskriv dig selv med tre ord: Imødekommende, charmerende, afslappet

Kendetegn: Handsome guy

Fritidsaktiviteter: Fodbold, fitness, løb og uddannelse

Min familie består af: Mor og far, to brødre, en søster og så mig som den yngste

Kæreste/single: Single

Yndlingsmusik: Det, der bliver spillet i radioen, ellers hører jeg lidt af hver. Men "The Weeknd" hører jeg primært, og så hørte vi også meget "Darwich" – "Go! (ba ba ba)" under "Danmarks næste Topmodel". Min yndlingssang er uden tvivl "Justin Timberlake" – "What goes around comes around". Den har det hele.

Yndlings tv-program: Jeg ser alt muligt på TV, men det, jeg mest kan lide, er nok, "Million dollar listing, New York" ("Huse for millioner", red.), "Family Guy" og alt hvad Gordon Ramsey indgår i.

Yndlingsret: Selvfølgelig mors mad, sushi, shawarma og humus

Favorit model: David Gandy, Matt Cook og Chico Lachowski. Altså af kvindelige modeller er det helt sikkert Candice Swanepoel og Mathilde Gøhler.

Jeg drømmer om: Specielt efter, jeg har været med i "Danmarks næste Topmodel", drømmer jeg om at blive model. Min vilje efter at bliev topmodel er stor. I min fritid vil jeg også gerne kunne være ejendomsmægler og sælge luksusvillaer. 

Der er ikke mange, der ved, at jeg: Spiser rigtig meget - altså virkelig meget! Man kan nok ikke helt se det, men det må skyldes min høje forbrænding, og den motion jeg dyrker. 
 

Du kan lære Sultan bedre at kende i videoen herunder: 

 

   

Krestine Havemann/Kanal 4

Navn: Julia

Alder: 18 år

Højde: 175 cm 

By: Helsingør

Beskæftigelse: Currently unimployed

Beskriv dig selv med tre ord: Glad, kreativ, udadvendt

Kendetegn: Jeg har en meget fin, porcelænsfarvet hud og et specielt ansigt med mine melankolske øjne.

Fritidsaktiviteter: I min fritid går jeg i 3. g på Helsingør Gymnasium, hvor jeg studerer matematik, kemi og engelsk. Når jeg ikke går i skole eller laver mine lektier, går jeg til fitness eller til dans inde i København. Min hverdag er ofte lidt hektisk, derfor nyder jeg også enhver lejlighed sammen med mine gode venner.

Min familie består af: Jeg har en lille familie bestående af min mor, min lillebror og mig. Men vi ser ofte mine bedsteforældre og tante, onkel og kusine.

Kæreste/single: Øhm, single, tror jeg...

Yndlingsmusik: Jeg har en meget bred musiksmag. Jeg kan høre stort set alle genrer. Min Spotify har alt fra "Arctic Monkeys" til "Eminem" og "Taylor Swift".

Yndlings TV-program: Jeg er ret vild med Netflix-serier. Mine ynglings er helt sikkert "Breaking Bad", "Prison Break", "Orange is the new black" eller "Orphan Black".

Yndlingsret: Det her er et virkelig svært spørgsmål, fordi jeg virkelig elsker mad. HVIS jeg skulle vælge, ville det nok være min farmors bøf stroganoff eller tortillas.

Favorit model: Jeg ved ikke, om jeg har en favorit, men jeg er lidt fan af Josephine Skriver og Kate Moss.

Jeg drømmer om: Mærkeligt nok, så har jeg ikke kun én drøm. Det er måske også heldigt et eller andet sted. Jeg kunne godt tænke mig at leve af en form for performance. Det kunne være skuespil, model eller danser. Men mine planer lige nu ser ud til, at jeg skal studere til kemiingeniør på DTU og forhåbentlig få en god karriere inden for det fag.

Der er ikke mange, der ved, at jeg: Det burde vi holde hemmeligt lidt endnu…
 

Du kan lære Julia bedre at kende i videoen herunder: 

 

   

 

Sponsoreret indhold