Reality25. august 2015

Nu begynder "Topmodel": Mød deltagerne Ejnar og Thea

Her kan du møde Ejnar og Thea, der er to af deltagerne i den nye sæson af "Danmarks næste Topmodel"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ejner-thea.jpg
 Krestine Havemann/Kanal 4

På onsdag klokken 20.00 har en ny sæson af "Danmarks næste Topmodel" premiere på Kanal 4.

Op til premieren præsenterer SE og HØR programmets deltagere.

Her kan du møde 16-årige Thea, der bliver kaldt for Jytte af sin familie og er stor fan af One Direction, og 18-årige Ejnar, der gerne vil være skuespiller.

https://imgix.seoghoer.dk/ejner1_web.jpg
 Krestine Havemann/Kanal 4

Navn: Ejnar

Alder: 18 år

Højde: 185 cm

By: Vejle

Beskæftigelse: Højskoleelev

Beskriv dig selv med tre ord: Humoristisk, kærlig, loyal

Kendetegn: Mine markante øjenbryn og øjne, og personlighedsmæssigt er det min humor, som jeg dog først slipper ud, når jeg er kommet tæt på folk.

Fritidsaktiviteter: Lige nu går jeg på Oure Højskole på skuespillinjen. Så det er selvfølgelig en masse skuespil og teater. Udover det går jeg også til dans og fitness.

Min familie består af: Min mor, min far og mine to søstre

Kæreste/single: Single

Yndlingsmusik: Jeg lytter til en masse forskellig musik. Indie, Pop, RnB, EDM/Dance.

Yndlings TV-program: Hmm... Ser ikke særlig meget TV. Men det må nok være serier som "Sex and the City og "Venner". Dem bliver man aldrig træt af…

Yndlingsret: Sushi

Favorit model: Tobias Sørensen, Edward Wilding og Egor Venned

Jeg drømmer om: Min største drøm er at blive skuespiller og komme ind på den danske scenekunstskole i et af de kommende år. Udover det drømmer jeg om at komme ud og rejse en masse og opleve forskellige kulturer. Og hvis jeg kan komme til at arbejde som model, ville det være pisse fedt.

Der er ikke mange, der ved, at jeg: Drømmer om at blive skuespiller.

Du kan lære Ejnar bedre at kende i videoen herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/thea1_web.jpg
 Krestine Havemann/Kanal 4

Navn: Thea

Alder: 16 år

Højde: 175 cm

By: Fjerritslev

Beskæftigelse: 10 klasse, servicemedarbejder i legetøjsbutik, opvasker og tjener på pensionat

Beskriv dig selv med tre ord: Udadvendt, drenget, glemsom

Kendetegn: Jeg ved ikke, hvad folk husker mig for, men jeg tror det må være mit gode humør, min sindssyge humor og mine katte, haha!

Fritidsaktiviteter: Jeg går ikke til nogen sport, da der ikke rigtig er noget, der interesserer mig. Men jeg løber engang imellem. Jeg elsker også at være sammen med mine veninder efter skole og bare hygge. Min hobby må være at fotografere. Jeg tager primært natur- og dyrebilleder, og jeg har gjort det i snart tre år. Jeg bor i et område med meget natur, så der er intet bedre end at gå en tur i skoven eller ved stranden med familien.

Min familie består af: Min mor, min far, to ældre søskende og fire mindre søskende (dog er alle fire katte)

Kæreste/single: Single!

Yndlingsmusik: Aargh, den var svær for jeg elsker stort set alt slags musik, but.. der er dog intet der slår One Direction! Jeg har været directioner (fan af One Direction, red.) i tre år nu, og det er så fantastisk at være en del af så stor en ”familie”. Andre kunstnere jeg lytter til er Ed Sheeran, 5 Seconds of Summer, Carpark North, Suspekt og stort set alle andre musikere. Det er heller ikke så slemt at høre Bryan Adams med far mens vi cruiser, haha!

Yndlings TV-program: Min yndlingsserie (ud af mange) er helt klart "Modern Family", for der er bare ikke ét moment i den serie, som ikke er underholdende, og det er lige min humor! To danske TV-programmer jeg er vild med må være "Turbomodul" (sketchshow på TV 2 Zulu, red.) "Dybvaaaaad".

Yndlingsret: TORTILLIAS ALL THE WAY… Durumruller, pizza, tarteletter, pandekager, kage i det hele taget og sidst men ikke mindst sushi!

Favorit model: Der er mange! Men hvis jeg skal vælge, må det være Josephine Skriver eller Miranda Kerr… Damn gorgeous.

Jeg drømmer om: At rejse jorden rundt! Se helt nye dele af verden og opleve nye spændende kulturer. Det er ifølge mig den bedste måde at lære på! Det er helt klart på min to do list, og det skal helst gøres med den jeg elsker.

Der er ikke mange, der ved, at jeg: Bliver kaldt for Jytte... Ikke fedt når min familie skal i kontakt med mig på afstand... I offentligheden...

Du kan lære Thea bedre at kende i videoen herunder:

Sponsoreret indhold