Mit Plastikmareridt10. september 2019

Rasende efter "Mit Plastikmareridt": Det er absurd

Diana er alt andet end tilfreds med den behandling, som hun har fået i "Mit Plastikmareridt"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-09-10_kl._21.24.07.png
 Foto: TV3

Det blev ikke den afslutning på "Mit Plastikmareridt", som Diana havde håbet på, her til aften.

Hun fik nemlig et nej fra eksperterne til at få foretaget en operation af sit maveskind.

- Det vi er kommet frem til i dag, det er, at vi desværre ikke vil tilbyde dig en operation. Det er det her med, at vi faktisk synes, at du er landet rigtigt godt.

- Du har faktisk et rigtigt godt resultat, lød det fra Marie Louise von Sperling, der er den ene af eksperterne i "Mit Plastikmareridt".

Men spørger man Diana, var det helt absurd, at det var sådan udfaldet blev. Og hun blev også rigtigt ked af, at hun fik afslag fra de to eksperter.

- Jeg gik fuldstændig ned med flaget, da jeg fik det at vide. Jeg tog 10 kilo på efterfølgende, fortæller Diana til SE og HØR.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/2.diana_taetfrasiden.jpg
 Foto: TV3

Diana var og er stadig ked af sit maveskind. (Foto: TV3)

For Diana er det også belastende, at programmet er blevet sendt på TV nu. Det er nemlig to år siden, at det blev optaget.

- Det har været et mareridt at være med. Jeg havde ikke håbet, at det blev udgivet. Der er gået to år, og min mor har haft kræft i mellemtiden, fortæller Diana og fortsætter:

- Jeg gik til psykiater efterfølgende. Og nu skal jeg se det igen. Jeg bliver også knust i aften, når jeg skal se det, fortæller Diana.

Selvom hun godt vidste, at det ville være hårdt for hende at genopleve programmet, havde hun besluttet sig for, at hun skulle se det.

- Jeg vil gerne se det, for at se, hvad de siger, fortæller hun.

Samtidig kommer hun med en kritik af programmet, som hun mener igen og igen vælger at give operationer til deltagere, der skal have lavet deres bryster.

- De vælger jo en, der skal have lavet bryster. Jeg ved ikke, om det er den nemmeste løsning eller den billigste løsning for dem, lyder det fra Diana, der fortsætter:

- Det er total absurd. Det er utilgiveligt. Det er også derfor, at min mor ikke vil deltage mere.

Heldigvis for Diana, er der lys for enden af tunnelen. Det ser nemlig ud til, at hun snart kan få den operation, som hun ønsker sig.

- Det kommer måske til at ske til næste år. Jeg skal ned på 75 kilo, inden jeg kan blive henvist igen, fortæller hun.

Både Diana og hendes mor Susanne har i dag lagt deres oplevelser i "Mit Plastikmareridt" bag sig.

Sponsoreret indhold