Reality16. april 2015

- Mit bollespejl er vigtigt

Linse skal have gang i sexlivet igen
Af af
Linse har brug for sit bollespejl for at få gang i sexlivet igen.
Linse har brug for sit bollespejl for at få gang i sexlivet igen.
 Foto: Kaspar Wenstrup- Jeg boller overhovedet ikke for tiden - jeg har holdt meget lang ferie fra det, siger bramfrie Linse i aftenens afsnit af "Familien fra Bryggen".

Hun er i gang med lidt ændringer i sin lejlighed og kommer til at kigge på sit "bollespejl", der lige nu står ved hendes spisebord.

Men det varer ikke ved, betror Linse os.

- Jeg er sådan en pige, der er nødt til at have et bollespejl. Det er meget vigtigt, og det er fordi, jeg ser dejlig ud, når jeg boller. Det ville være trættende i længden at bolle på spisebordet, så det skal hen til sengen, siger Linse.

- Og mit bollespejl er vigtigt, for ellers kommer jeg jo aldrig i gang igen. Så skal jeg lige træne røv og tage lidt sol og så i gang med "bolningen" igen, siger Linse.

Ud over Linses sexliv bliver der taget store beslutninger i aftenens afsnit.

Geggo træffer endegyldigt beslutning om at mødes med sin far, Sonny, som hun ikke har set i 13 år, i Thailand, og da hendes veninde "Burger" skal vaccineres inden rejsen er det ikke den store succes.

Se med i aften på TV3 klokken 20.00 eller smugkig her på passager fra aftenens afsnit:

Linse fortæller om sit bollespejl:"Burger" er bange for at blive vaccineret:Linse glemmer sin kuffert i lufthavnen på vej til Thailand:

Sponsoreret indhold