Reality18. september 2015

Gustav: Min stræben efter succes har knust mange venskaber

Venskaberne har lidt under jagten på succes, erkender Gustav
https://imgix.seoghoer.dk/media/vipedia/gustav_salinas.jpg
 Foto: All Over Press

Danmarks ukronede konge af reality, Gustav Salinas, har masser af succes. Men det har ikke været uden omkostninger. Gustav erkender i et følsomt og meget personligt blogindlæg, at hans indstilling til livet har kostet mange nære venskaber.

- Jeg har indset at lykke og glæde er forskelligt fra person til person. Jeg ville ønske, at jeg havde indset det tidligere, for jeg tror jeg har såret nogle af de mennesker jeg elsker allermest på denne jord, og påvirket dem til at tro at min indstilling til livet er den eneste rigtige, og selvfølgelig er den ikke det. Men det er så mærkeligt, for jeg har følt at jeg gjorde noget godt for dem, for jeg ville dem kun det bedste. Det svarer lidt til faren der ikke selv kunne blive fodboldspiller, men som presser sit barn til at blive fodboldspiller – eller moren der gerne ville have været balletdanser, men aldrig blev det, og derfor insisterer på at barnet skal danse ballet. Jeg føler at jeg har været forælderen der har presset mine venner til at yde endnu mere, end de måske selv ville, og det vil jeg gerne undskylde for, skriver Gustav.

Reality-stjernen forklarer, at han tidligere har presset sine venner til altid at have endnu højere ambitioner. Det er slut nu.

- Der er så mange ting jeg endnu gerne vil opnå og opleve, men jeg har indset at min sult på livet ikke skal ødelægge flere venskaber, for der er virkelig nogen mennesker jeg savner i mit liv og som jeg virkelig fortryder jeg har såret via min stræben efter succes. Undskyld, skriver han.

Det kræver ikke meget fantasi at forestille sig, at Gustav blandt andre tænker på sin tidligere bedste ven Sy Lee. De to afbrød kontakten efter flere uenigheder. Det hele kulminerede i et skænderi for rullende kamera til Copenhagen Pride. Se eller gense det herunder.

Sponsoreret indhold