Reality7. september 2015

Sy Lee: Min røv og jeg er tilbage

Sy Lee er vendt stærkt tilbage til de sociale medier efter en tiltrængt pause
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sy_lee_mikael_rieck_2.jpg
 Mikael Rieck

Læs mere fra Sy Lee på hans personlige blog.

Omg honeybees, hvad sker der?! Er du OK?! Er du i live?! Nogle af de spørgsmål, som jeg har fået konstant her på det seneste… Jeg er i LIVE, og jeg er mere end OK! Jeg har det faktisk fremragende! Livet er skønt! Tak for Jeres søde beskeder fra Jer følger og mine kære venner. Mine venner har tænkt, ej er Sy Lee okay, fordi han ikke er til at finde længere på de sociale medier haha. Jeg ved, at det ikke ligner mig! Nogen gange har man brug for en break fra ALT!

ÅBENBARING! Det er altså sundt at rende rundt i en periode uden at være på sociale medier! Vi er seriøst så afhængige af vores sociale medier i dag, at det er skræmmende. Man sidder og spiser sammen på en restaurant, og det første man gør, at man “snapper” maden, der står på bordet til sine venner! “Hallo mayn, din mad bliver kold! Nyd den dog!” Jeg er selv afhængig af sociale medier, og jeg kan mærke. at en “lang” pause fra alt har gjort, at jeg er mere tilstede, og folk kan mærke, at “JEG ER DER HOS DEM 100%”.

Jeg meddelte sidst, at jeg havde brug for en break for omverdenen, og her taler vi mine sociale medier. Jeg havde fortalt Jer i mit seneste indlæg HER, at jeg savnede at være en IKKE OFFENTLIG person, eftersom jeg har været det i over 4 år. Crazy ikke?! For over 4 siden havde ingen kendskab til mig udover mine venner, familie og bekendte, men I DAG følger I mig over det hele. Det eneste, der er privat lige pt., er mit snapchat, og den beholder vi sådan indtil videre hehe…

Jeg skylder Jer en forklaring, når jeg er “væk” i noget tid, da I er så søde og følger min blog! Jeg er dybt taknemmelig! <3 NU er jeg tilbage, og I får også lige en update, nu hvor jeg er tilbage! I ved jo, at jeg elsker at blogge, som har været en hobby til at starte med og med tiden er blevet et deltidsjob. I dag passer jeg mit fitness-firma “Fitness Goal”, som er mit 1. prioritet. Mit firma betyder alt for mig og mine klienter gør, at jeg får lyst til at stå op hver eneste morgen for at træne dem. MEN nu hvor jeg er tilbage, vil jeg tage mig endnu bedre af min 2. baby – nemlig min livsstil blog: www.sylee.dk :)

[node:aller-related-content]

Mens jeg har været “væk”, har jeg fået skudt nogle fede projekter i gang, som jeg afslører om nogle få måneder! Jeg kan ikke afsløre så meget lige nu, men jeg tror, at en del af Jer bliver overrasket, hvad jeg har formået at udrette og været med til at skabe, når man tænker over, at jeg er bare en alm. gut, der blogger og lever af fitness :)

Jeg håber, at I er glade for, at jeg er tilbage, for jeg er SUPER DELIGHTED! Et sneak peak, hvad jeg har lavet, mens I har undværet mig. Min røv og jeg er tilbage! <3 Jeg håber, at I tager godt imod os haha…. I love you guys!

https://imgix.seoghoer.dk/sy_lee_noegen.jpg
 All Over Press

Foto: Instagram @SyLeeStarlight

Ps. Vil du gerne have en stram og lækker numse eller generelt bare ændre din livsstil og kropsform, så udfyld kontaktformularen på www.fitnessgoal.dk.

Fx. med et 6 ugers livsstilsforløb, kan DU/I få den krop og røv, som du har gået rundt og drømt om! Se mine forskellige livsstilsforløb -> HER!

Love fra Jeres Sy Lee <3

(fange mig på Instagram @SyLeeStarlight)

Sponsoreret indhold