Reality4. september 2015

Trist Joy: Min røv hænger

Lægen har forbudt Joy fra "Mig og min mor" at træne, og det er ikke godt for hendes bagdel.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/joy_foto_rieck.jpg
 Mikael Rieck

Træning er et af de vigtigste elementer i Joys liv, og derfor er den unge kvinde fra "Mig og min mor"-programmerne rigtig trist over, at en skade betyder, at hun ikke må træne i seks uger.

- Jeg har fået en skade, en brist, i min iliopsoas, hoftebøjeren, en muskel der går oppe fra lysken af, og ned i låret. Lægen sagde, jeg ikke måtte træne i 4-6 uger, altså dvs squat, lunges, mavebøjninger, ja alt der rammer den, skriver "Mig og min mor"-pigen på sin blog.

Den træningsfri periode har allerede varet to uger, og dét føler hun allerede. at man kan se på hendes velformede bagdel.

- Jeg sidder nu og har ikke trænet i snart 2-3 uger. Jeg har dog løbet, ikke hurtigt, fordi det kan jeg ikke, så bliver musklen total irriteret.

- Forleden dag sad jeg og tudbrølede, fordi jeg følte min røv begyndte at hænge, ej bagefter begyndte jeg dog at grine lidt af det. Følte mig bare så fanget, jeg hader ikke at kunne gøre de ting jeg plejer. Kan dårlig nok cykle, kan ikke engang komme til crossfit.

Heldigvis tyder det på, at Joy snart er klar igen.

- Jeg er derfor begyndt at løbe nogle gange om ugen, samt sørge for at spise fornuftigt, så jeg ikke tager på.

Joy K. Petersen blev i vinters uddannet pædagog, men da hun endnu ikke har fået et job, er hun begyndt at uddanne sig til personlig træner.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold