Reality 20. september 2018

Peter afslører: Min første gang var med en ældre kvinde og hun blev skuffet

Ulven Peter - alias Peter Birch - fortæller, at hans første gang var med en "ældre" kvinde, der ikke var klar over, at han var jomfru
(Foto: Thomas Laursen)

Han blev kendt som Ulven Peter, da han for år tilbage indtog ”Paradise Hotel”. Han elskede damer og gerne mange af dem.

Men faktisk var Peter Birch med egne ord ganske gammel, da han sådan rigtig fandt kærligheden for første gang.

Det fortalte han til SE og HØR, da han torsdag aften ankom til premieren på ”Kærlighed ved første hik”-musicalen i Tivolis Koncertsal.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hans egen første kærlighed var ifølge ham selv lige så kikset, som det er tilfældet med Anja og Viktor i ”Kærlighed ved første hik”-filmen.

- Den var også lidt kikset, det er svært at sige. Den var lidt som deres, man vidste ikke rigtig, hvad man skulle gøre, lød det fra Peter, inden han tilføjede:

- Jeg var gammel. Jeg tror, jeg var 21, da jeg dyrkede sport på eliteplan. Så jeg var gammel. Det er nok også derfor, at jeg har været i bymiljøet i lang tid, sagde Peter, der også gerne ville løfte lidt af sløret for, hvordan hans allerførste gang var.

- Det gik stærkt. Det gik meget stærkt. Et minut eller sådan. Det er ikke til at sige, men det gik stærkt, lød det grinende fra den kvindeglade mand.

- Den første jeg var sammen med, var lidt ældre end mig. Hun var 27 år, og hun var meget mere erfaren end mig, og hun troede ikke, jeg var jomfru, så hun tog røven lidt på mig. Men hun blev skuffet og jeg blev stolt, lød det – ja – stolt fra Peter Birch.

Se hele interviewet med ham herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold