Reality6. oktober 2022 (opd. 7. oktober 2022)

Mikaels grænseoverskridende tilbud var ikke lige den løsning, Melissa havde forestillet sig

Da Melissa og Mikael efter en gang parterapi får at vide, de skal finde et leje, hvor der er plads til mere berøring, er det ikke lige et massagekit, hun havde forestillet sig som værktøj
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 Video: DR

En akavet scene udspiller sig i dagens afsnit af “Gift ved første blik”, da Mikael dukker op hos Melissa og glædestrålende trækker et massagekit op af en IKEA-pose.

– Vi er blevet bedt om at finde rum til at få noget berøring ind i processen. For mig er det måske ikke lige massage, siger Melissa til SE og HØR.

– Men jeg vælger ikke at afvise, fordi vi skal arbejde på det her. Umiddelbart er jeg klar til at takke nej, men med den seriøsitet, jeg er gået ind i projektet med, så må jeg have ja-hatten på. Det er ikke lige min løsning, men jeg er ikke parterapeut, og der er jo en grund til, det ikke har fungeret for mig tidligere (med forhold, red.).

Artiklen fortsætter under billedet …

Melissa lægger ud med at give Mikael en fodmassage. Hun er en af de få, der ikke har noget imod fødder.
Melissa lægger ud med at give Mikael en fodmassage. Hun er en af de få, der ikke har noget imod fødder.
 Foto: Theis Mortensen

I afsnittet kommer Melissa med et modsvar til Mikaels massageforslag: Hun går med til det, hvis Mikael har glimmeransigtsmaske på imens.

– Jeg har brug for, at vi tager det et nøk ned, for jeg synes, det bliver meget intimt i forhold til, hvor jeg er på det tidspunkt. Jeg har behov for, at vi kan grine lidt af det. Og det bliver sjovt. Det kan godt være, det ikke ser sådan ud, men vi griner rigtig meget sammen den dag, fortæller hun.

Når Melissa ser afsnittet i dag, kan hun godt se, at hun brugte det som en form for forsvarsmekanisme.

– Hvis jeg kunne gøre det anderledes i dag, havde jeg ikke afværget med så meget humor. Jeg skulle ikke have kastet den glimmermaske ind i massagesessionen, det kan godt virke åndssvagt. Jeg fortryder det egentlig ikke, men med den erfaring rigere havde jeg gjort det anderledes i dag.

Massagen ender med at blive en fodmassage, som begge parter nyder.

– Det er ikke så grænseoverskridende, som jeg havde regnet med. Det er en erfaring, jeg tager med videre: At det ikke behøver være grænseoverskridende, når man først giver sig i kast med det.

Artiklen fortsætter under billedet …

Da Mikael trækker et full body-massagekit frem, bliver Melissa noget overrasket.
Da Mikael trækker et full body-massagekit frem, bliver Melissa noget overrasket.
 Foto: Theis Mortensen

I afsnittet ser vi også en grædende Melissa sige til kameraet, at hun gerne vil have, det var anderledes. Her taler hun om sine følelser for Mikael, som hun er frustreret over at mangle.

– Jeg vil gerne have, at min fysiske tiltrækning er der. Det er grunden til, at jeg begynder at græde. Jeg føler en afmagt, fordi jeg ikke kan ændre på det, jeg føler. Jeg bliver konfronteret med det hver dag på kamera, og til sidst bliver det for meget for mig.

– Men jeg bliver i det og prøver hårdt på at være i det med et åbent sind, fordi jeg ikke ønsker bare at kaste håndklædet i ringen.

Sponsoreret indhold