Reality6. oktober 2022

Midt i sæsonen: "Vild med dans"-deltager er gravid

Under sin medvirken i "Vild med dans" gemte Andrea Lykke Oehlenschlæger på en hemmelighed, som hun nu har afsløret. Hun er gravid
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Som bare det andet par måtte Andrea og Eugen forlade "Vild med dans"
 Video: Mikael Rieck

Succesen var ikke særlig stor for Andrea Lykke Oehlenschlæger i "Vild med dans".

Her røg musical-stjernen og hendes dansepartner Eugen Miu ud som det blot andet par i årets udgave.

Heldigvis havde hun i al hemmelighed en grund til at smile trods det tidlige exit. Andrea er nemlig gravid, og det har hun netop afsløret på sin Instagram-profil.

- VI SKAL VÆRE FORÆLDRE!!! Det er så surrealistisk og fantastisk, skriver "Bodyguard"-hovedrollen.

Vild med dans
Andrea og Eugen tabte omdansen til Joel og Jenna.
 Foto: Dan Mariegaard

Selv om hun først nu har afsløret den glædelige nyhed, så har Andrea længe holdt på hemmeligheden med sin forlovede Ludvig Brygmann. Han er søn af skuespiller Martin Brygmann.

I Instagram-opslaget fortæller Andrea, at det var hårdt for hende at være gravid og samtidig medvirke i "Vild med dans".

- Lige inden træningsstart på ‘Vild med dans’ fandt jeg ud af, at der gemte sig en lille mus i min mave! Helt naiv og uvidende om, hvor hårdt det kan være at være gravid i første trimester, mødte jeg op i træningslokalet, skriver hun og fortsætter:

- Og PUHA hvor har det dog været hårdt og ulideligt til tider - dans og kvalme konstant, samt opkastninger dagligt er ikke en god kombi! Spanden/posen har været min tro følgesvend, men jeg kom heldigvis nogenlunde igennem fredagene!

Andrea Lykke og Ludvig Brygmann
Andrea Lykke og Ludvig Brygmann venter deres første barn.
 Foto: Martin Høien

Selv om det altså var ekstremt hårdt at være gravid og samtidig deltage i "Vild med dans", så fortryder hun på ingen måde sin deltagelse i fredagsballet. Andrea er dog glad for, at hun nu kan fokusere på sin graviditet, sin forlovede og deres kommende barn.

- Selv om jeg bestemt også nød at være med, er jeg nu alligevel lidt lettet over, at jeg nu kan hvile og bare nyde graviditeten, skriver hun.

- Vi er så lykkelige og glade, og jeg forstår slet ikke, at jeg er så heldig. Vi glæder os til at møde dig lille skat, slutter hun sit opslag af med at skrive.

Sponsoreret indhold