Reality12. november 2020

Mick fra "Singletown" udsat for seksuelle overgreb: - Det har sat sine spor

Som barn blev Mick Skov fra realityprogrammet "Singletown" udsat for seksuelle overgreb. Det åbner han nu for første gang op om
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I dag er en ganske svær dag for Mick Skov, som har været med i "Singletown". For første gang fortæller han om, at han har været udsat for seksuelle overgreb som barn.

Indtil nu har det kun været hans tætteste familie, venner og kæreste, som har kendt til de forfærdelige ting, han er blevet udsat for.

Men nu løfter Mick altså sløret og taler ud om de seskuelle overgreb, han blev udsat for som barn. Det gør han i en video på sin Instagram-profil.

SE og HØR har talt med Mick om de forfærdelige overgreb, og han lægger ikke skjul på, at det er svært for ham at tale om. Han føler dog, at det er et vigtigt emne at tage op.

- Det sætter ord på, hvem jeg er som person. Men endnu vigtigere sidder der nok mange derude, som har været udsat for det samme eller ting, der er værre, siger Mick til SE og HØR og fortsætter:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20201016_wen_-_singletown_20.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Mick blev kendt, da han var med i Dplay-hittet "Singletown" (Foto: Kaspar Wenstrup)

- Som barn blev der begået overgreb på mig. Det har selvfølgelig sat sine spor, da jeg var barn. Det kan diskuteres, hvorvidt det har sat sine spor efterfølgende, men ja, jeg synes, det er en ting, der skal ud.

Svært ved tillid

Mick vil gerne hjælpe andre, som har oplevet de samme eller værre ting, men at han nu åbner op, skal også hjælpe ham selv.

- Det er mest af alt for min egen skyld og for at få det ud på en god måde, forklarer han.

De seksuelle overgreb foregik, da Mick var et lille barn. Alligevel har det sine spor i den person, han er i dag.

- Det med at stole på andre har været ekstremt svært for mig, fordi det gjorde mig utryg omkring mennesker, siger Mick og fortsætter:

- Nu har jeg det ikke sådan mere, men det har også taget mig virkelig mange år at nå dertil, fordi de overgreb har gjort noget ved mig.

Kæresten brød sammen

Det er ikke første gang, Mick åbner op om en stor personlig ting. Da han sammen med kæresten Freja Benedikte medvirkede i "Singletown", afslørede han nemlig, at han er transkønnet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20201016_wen_-_singletown_12.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Mick og Freja modstod fristelserne i "Singletown" og er i dag stadig stormende forelskede (Foto: Kaspar Wenstrup)

Og kæresten Freja har været en stor støtte gennem det hele. Men faktisk gik der lang tid, før Mick åbnede op over for hende omkring de forfærdelige hændelser i hans barndom.

- Der gik lang tid, før jeg fortalte Freja det. Det er ikke noget, jeg snakker om, og det er ganske få mennesker, der ved det her. Da jeg fortalte det til Freja, brød hun ud i gråd, fortæller Mick.

Som barn og teenager gik Mick til psykolog for at få bearbejdet de ting, der er sket i hans barndom. Heldigvis har han det godt i dag.

- Jeg har gået til psykolog vildt mange gange, også pga. hvordan jeg havde det som teenager. Men jeg har ikke gået til psykolog i en del år nu, slutter Mick af.

Hvis du har oplevet lignende overgreb, kan du ringe eller skrive til Børnetelefonen på 116 111.

det er både gratis og anonymt at henvende sig.

Sponsoreret indhold