Michelle Vind sender stikpille til eks'en Kasper Klausen: Han skænkede mig ikke en tanke

Det tidligere "Ex on the Beach"-par Michelle Vind og Kasper Klausen er et klart bevis på, at alt ikke altid er lige så rosenrødt, som det kan se ud på de sociale medier.

For tre måneder siden besluttede tv-parret at gå fra hinanden. Det har dog været en lang proces for de to at finde nye steder at bo, og derfor har de levet under samme tag indtil for nyligt.

Under en spørgerunde på sin Instagram får Michelle denne besked fra en følger: "Dig og Kasper virkede glade sammen. Men hvor er det fantastisk, at DU er glad". Det vælger hun så at udnytte til at sender et par stikpiller afsted mod ekskæresten.

- Vil gerne lige uddybe denne lidt. For misforstår mig ikke, Kasper og jeg var et rigtig godt par. Vi skændtes aldrig, vi havde det rigtig sjovt sammen, og vi elskede hinden rigtig højt, skriver hun og fortsætter:

- Men vi begyndte at glide fra hinanden i takt med, at det gik op for os, at vi ville to vidt forskellige ting. Jeg har altid HADET at bo i storbyen, og lige siden vi flyttede til Århus, har jeg ikke følt mig tilpas.

Artiklen fortsætter under billedet...

Michelle og Kasper nåede at være kærester i over to år (Foto: Thomas Sjørup)

Herefter begynder Michelle at komme med bebrejdelser mod Kasper, som ifølge hende ikke gjorde nok for, at hun var glad i Århus.

- Jeg var også ofte ensom, da jeg brugte de fleste dage om ugen alene. Kasper var sammen med sine kammerater hele tiden, og han skænkede det ikke en tanke, at jeg var flyttet fra alting, og de fleste af mine veninder var ret langt væk, skriver hun på sin story.

På Instagram har Michelle talt åbent og ærligt omkring bruddet med Kasper, og hun har virkelig lukket sine følgere ind i hele processen. Det fortsætter hun med.

- Så de sidste seks måneder af vores forhold var jeg ked af det, vrissede hele tiden og mistede mig selv. Jeg elskede Kasper rigtig højt, men det gik op for mig, at vi var to vidt forskellige steder i vores liv, skriver hun og fortsætter:

- Men han var ikke villig til at prøve mere for min skyld. Så der vidste jeg, det var slut.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close