Reality5. oktober 2020

Michelle Vind og Kasper Klausen i krise: Tager stor beslutning

Forholdet mellem reality-deltagerne Michelle Vind og Kasper Klausen hænger i en tynd tråd. Nu har tv-parret taget en stor beslutning for endegyldigt at afgøre, om de skal gå fra hinanden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De mødte hinanden i reality-hittet "Ex on the Beach", hvor de blev kærester. Men nu er Michelle Vind og Kasper Klausen godt på vej til at kunne kalde hinanden for ekskærester.

Det er i hvert fald det, tv-parret skal finde ud af. På sin Instagram-profil har Michelle åbnet op om, at parret længe har haft store problemer med at få det til hele til at fungere.

- Kasper og jeg har altid haft det helt fantastisk, men her på det sidste er det gået op for os, at vores fremtidsplaner måske er for langt fra hinanden, til forholdet kan blive ved, fortæller "Ex on the Beach"-baben ærligt.

Da parrets planer og tanker om fremtiden måske ikke er til at forene, så har de nu valgt at give forholdet en sidste udfordring for at se, om det virkelig skal være de to.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/_sjo0397-1.jpg
 Foto: Thomas Sjørup

Michelle og Kasper har været kærester, siden de mødte hinanden i den første sæson af "Ex on the Beach" for mere end to år siden (Foto: Thomas Sjørup)

- Vi har derfor valgt at tage lidt tid fra hinanden for at prøve at finde ud af, hvad vi egentlig vil, og om vi kan uden hinanden. Finde gnisten igen, afslører Michelle.

Derfor fortæller jeg det

Det er nok de færreste, som ville have det samme mod og den samme lyst til åbent at dele noget så privat som problemer i et forhold. Men det har Michelle altså valgt at gøre i dette tilfælde.

- Nogen vil nok mene, dette er for privat til at dele, men jeg ved med mig selv, at jeg får det bedre af at dele mine følelser og snakke om tingene. Hvis jeg gik med det selv, ville jeg blive indebrændt og til sidst eksplodere, og så var forholdet endt for længst, forklarer hun.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/realityfodbold_tsl_20191004_2142.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Michelle og Kasper skal nu endegyldigt beslutte, om de vil forblive sammen som par (Foto: Thomas Laursen)

Tv-godten lægger ikke skjul på, at den her periode er ekstremt hård for hende og Kasper. Men det er nødvendigt.

- Der er ingen tvivl om, at dette er hårdt for os begge, men vi giver ikke bare op på noget så godt. Vi elsker hinanden utrolig meget, men lige nu fungerer det bare ikke, slutter Michelle af.

Det er ellers ikke mere end et par måneder siden, at parret snakkede om at få børn inden for den nærmeste frem tid:

null

Sponsoreret indhold