Reality4. maj 2022

Michelle efter sviner: Derfor er jeg uvenner med Emilia

– Vi var aldrig veninder, fortæller Michelle Ammitzbøll Olsen, da SE og HØR spørger hende, hvorfor “Ex on the beach”-kollegaen Emilia Kristina Bengtsson langer ud efter hende.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/michelle_emilia_ex_on_the_beach.png
 Foto: Gregers Overvad

Først var det Casper Balo, og nu er realitykollegaen Emilia Kristina Bengtsson også ude med riven efter “Ex on the beach”-kammeraten Michelle Ammitzbøll Olsen.

I går delte den svenske flicka en række stories, hvor hun fortæller sin uforbeholdne mening om flere af kollegerne fra årets sæson, og her får Michelle også et rap over nallerne.

Men hvad er der sket mellem de to, siden Emilia udtaler sig, som hun gør?

Det spørger vi naturligvis Michelle om.

– Jeg har ikke tænkt mig at gå ind i, hvad der præcis er årsag til, hvad der er sket mellem os. Men har vi ikke alle sammen prøvet at blive uvenner med sin veninde i byen, spørger Michelle Ammitzbøll Olsen.

Hun fortæller, at fejden mellem hende, Emilia og Casper er opstået, fordi hun har støttet en veninde, som hun formulerer det.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/20220401_gko4643.jpg
 Foto: Gregers Overvad

Michelle, Sarah og Emilia under visningen af første afsnit til premierefesten på "Ex on the beach 7". Foto: Gregers Overvad

– Det er ærgerligt, hun nævner, at hun giver Casper ret i hans udtalelser, når hun ved, det er løgn. Og at jeg selv har provokeret ham, det passer heller ikke. Jeg har aldrig nævnt ham ved navn, og det eneste, jeg gjorde, var egentlig bare at støtte en veninde, som virkelig havde brug for det, forklarer Michelle Ammitzbøll Olsen.

Emilia Kristina Bengtsson rant på Instagram har Michelle dog ikke meget tilovers for.

– Hendes personlige mening om mig er jeg i bund og grund ligeglad med. Ting er sagt og sket, sådan er det. Vi kan ikke alle være bedste venner. Men jeg ønsker hende det bedste i fremtiden, som jeg også har sagt til alle andre.

Om der er chance for at få klinket skårene i fremtiden, vil realitydeltageren ikke spå om.

– Vi har aldrig været veninder på et højt stadie, så det ved jeg faktisk ikke. Jeg er et åbent mennesker og bærer sjældent nag. Men det kunne da være et stort fremskridt, hvis vi bare når dertil, hvor vi ikke skal sidde og snakke dårligt om hinanden på Instagram.

Sponsoreret indhold