Reality 26. februar

Michael "Skatter" Sommer kæmper med forretningen

Michael Sommer, som du måske husker som "Skatter" fra "Gift ved første blik", kæmper med at skaffe kunder, men udvider nu forretningen.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I august blev Michael Sommer gift for anden gang - denne gang ikke ved første blik - men selv om alt kører på kærlighedsfronten, er der lidt udfordringer i hans arbejdsliv i bilbranchen.

"Gift ved første blik"-stjernen åbnede bilforhandleren RS Car Group i Ringsted i sommer, men det er ikke gået helt som ønsket for "Skatter", som han blev kendt som efter deltagelsen i DR's kærlighedseksperiment.

Det skriver Dagbladet.

Michael Sommer kæmper nemlig med at skaffe kunder.

– Det har været en sej kamp at få bygget det her op. Det er meget, meget svært at komme frem i Ringsted, siger han til lokalmediet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Søren Lamberth

Michael Sommer blev i sommer gift med Maria Kronholm. Udover "Gift ved første blik" har han også deltaget i "Ex on the beach". Foto: Søren Lamberth

Realitystjernen gætter selv på, at han kæmper med forretningen, fordi den simpelthen ser for dyr ud til borgerne i Ringsted.

– Det har været lidt svært at få kunder til at komme herned. Det har måske set lidt for dyrt ud, fordi vi står med flotte logotrøjer på. Det ser måske lidt anderledes ud, end man er vant til i Ringsted, hvor folk helst skal kende hinanden.

Derfor har han og partneren nu opkøbt Elektro Center, der også reparerer biler, for at skaffe flere kunder i forretningen.

- Der er begyndt at kommer lidt kunder, og vi sælger fem biler om ugen, men Ringsted er også lidt en "Korsbæk-by": man kommer til dem, man kender i forvejen, forklarer Michael Sommer til SE og HØR.

Udover bilforhandleren har "Gift ved første blik"-stjernen også Vikar Group.

Sponsoreret indhold