Reality3. juni 2023

Mette Sommer taler ud om særligt "Bachelorette"-øjeblik: – Det gjorde sgu ondt

Den efterhånden garvede tv-kendis løfter sløret for et særligt øjeblik under ”Bachelorette”-optagelserne, der var alt andet end morsomt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Hør Mette Sommer og Julie Kriegler fortælle.
 Video: Aller TV

Trofaste ”Bachelorette”- og ”Bachelor”-fans kan stensikker huske det øjeblik, hvor Mette Sommer i sæson to af datinghittet var et splitsekund fra at løbe med kærlighedssejren.

Igennem sæson to af ”Bachelor” havde hun således kastet sin kærlighed på Kasper Skak, der dog slutteligt valgte at give sin allersidste rose til Helena.

Lyt til afsnit 28 af ”Sladderministeriet” med Mette Sommer og Julie Kriegler her:

Og Mette Sommer har på intet tidspunkt lagt skjul på sin skuffelse, og inden optagelserne til ”Bachelorette”, hvor hun sammen med Julie Kriegler blandt 16 mænd skal forsøge kærligheden, forsøgte hun at lave en plan:

– Inden jeg gik ind i Bachelorette, der tænkte jeg ”jeg skal ikke holde nogen for nar”. Jeg siger ikke, at Kasper holdt mig for nar, men det var den følelse, forklarer Mette Sommer, da hun sammen med ”Bachelorette”-kollegaen gæster SE og HØRs ”Sladderministeriet”.

Mette fortæller videre, at hun således ønskede at undgå at efterlade ”Bachelorette”-fyrene med den følelse, hun selv stod med, da Kasper Skak valgte hende fra og i stedet forærede sin allersidste rose til Helena.

– Men når man er i gang, så glemmer man det, fordi du åbner jo bare dit hjerte. Du vil jo rigtig gerne lære de her mænd at kende, og du giver alt, hvad du har.

Under optagelserne var der dog særligt ét tidspunkt, hvor Mette Sommer fik flashback til episoden med den sidste rose.

– Det var ikke sjovt. Det gjorde sgu ondt. Og det var ikke fedt.

Hør Mette Sommer fortælle i videoen øverst i artiklen.

Du kan også se hele episode 28 af ”Sladderministeriet” med Mette Sommer og Julie Kriegler nedenfor.

Sponsoreret indhold