Reality16. oktober 2023(opd. 20. oktober 2023)

Mette Sommer på ferie under "Vild med dans": Sådan får hun trænet

"Bachelorette"-kendissen Mette Sommer holder stængerne i gang på trods af solbadning og fødselsdagsfejring
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Mette Sommer rejser midt i "Vild med dans", hør, hvordan Morten Kjeldgaard får det til at fungere i videoen.
 Video: Mikael Rieck

Læs også: Mette Sommer tager til Rhodos midt i ”Vild med dans” - og hun tager Morten med

Med fare for, hvad seerne tænker om det, har den tidligere "Bachelorette" Mette Sommer taget tid ud af kalenderen for at holde ferie i ugen op til "Vild med dans" på fredag.

Og selv om den står på pool- og familiehygge, så er der altså ikke helt pause i træningen. Mette Sommer tog afsted mod den græske ø Rhodos søndag morgen, og allerede mandag er træningen i gang.

I en story på Instagram afslører Mette Sommer nemlig, hvordan hun og Morten Kjeldgaard får trænet, mens hun er på familieferie.

Den professionelle danser er nemlig taget med på ferien, og her har de fundet noget der ligner et lokalt danselokale, hvor de kan fortsætte træningen for at overleve i dansekonkurrencen.

Mette Sommer har nemlig pakket både bikini og dansesko til rejsen sydpå.

– Det betyder så også, at det bliver en lidt anden ferie for mig, end jeg have regnet med. Jeg havde jo tænkt, at jeg skulle ned og være moster, dikke-dikke og bare hygge mig med min familie. Det håber jeg selvfølgelig også der bliver tid til, men den kommer også til at bestå af hård træning, og så bliver ”ferien” – hvis man overhovedet kan kalde den det – jo forkortet en del, har Mette Sommer tidligere fortalt til SE og HØR.

Mette Sommer havde da også gået med mange overvejelser om, hvad folk ville tænke, hvis hun pludselig tog på ferie.

– Jeg har været rigtig bange for – og talt meget med Morten om – hvordan det her vil blive set på. Vil folk tænke: ”Okay, nu føler de sig sikre, når de sådan tager ud og rejser?” Eller vil de tænke, at vi slet ikke tager det seriøst. Men det er slet ikke sådan, det er. Jeg ville bare blive så ked af det, hvis jeg ikke kunne være der til min fars 60-års fødselsdag. Det er nu jeg har tid til at tilbringe så meget tid med min familie, hvor store dele af den bor i Jylland.

Mette Sommer og Morten Kjeldgaard skal på fredag danse deres ønskedans, og nydanseren har allerede afsløret, at det betyder, at de høje laksko skiftes ud med sneakers for en dans.

Efter fredagens "Vild med dans" kunne Mette Sommer også afsløre, at det faktisk er produktionen, der har sørget for de har et sted at danse. Hør hele interviewet i videoen øverst.

Sponsoreret indhold