Reality26. august 2021

Mette fra ”Gift ved første blik”: - Da jeg så ham, tænkte jeg: ”Nå, er det bare dig?”

Mette Nielsen havde allerede ”liket” Morten under de indledende matches i den syvende sæson af ”Gift ved første blik”. Så da hun trådte ind ad dobbeltdørene på Skodsborg, og så sin nye mand i øjnene, kunne hun sænke skuldrene
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg synes, maven vender lidt på hovedet, siger humørbomben Mette til kameraet, da hun står alene i sit køkken tidligt om morgenen i andet afsnit af DR's populære datingeksperiment.

Få timer efter skulle hun giftes med en mand, som hun aldrig før har mødt.

Følger man med i den nyeste sæson af ”Gift ved første blik”, har man måske bemærket, at den 42-årige deltager også ryster en del på hænderne, før hun ifører sig sin flotte hvide kjole.

SE og HØR har ringet til Mette Nielsen for at høre, hvordan hun egentlig havde det, den dag hun skulle giftes med Morten. Og hvordan hun fik styr på de tydelige nerver.

- Nu er jeg ikke prøvet at blive gift før, men jeg tror, det er meget normalt at være lidt nervøs, griner hun, og fortsætter:

- Men jeg er også en tænker. Jeg kan godt lide at have kontrol. Og det kan man ikke ligefrem sige, jeg havde den dag. Jeg havde jo ikke stået for noget, og ikke engang valgt manden, jeg skulle giftes med. Jeg ved ikke, om jeg ville sige, at jeg var nervøs, men jeg var enormt spændt. Så spændt, at det gik udover min nattesøvn, og at jeg var tidligt oppe og skulle bruge en del kaffe der om morgenen.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/dr-0606189.jpg
 Foto: Snowman Productions

Mette fra Ballerup og Morten fra Søborg blev matchet - blandet andet på baggrund af tiltrækning og personlighed. (Foto: Snowman Productions)

Efter kaffetåren gik turen til Skodsborg. Her skulle Mette møde op klokken otte om morgenen uden at vide præcis hvilket tidspunkt hun skulle smedes sammen med sin nye, fremmede mand.

Timerne gik, mens produktionen gjorde klar, og gæsterne ankom.

Mandsopdækket

Det at blive gift med en komplet fremmed ville de fleste nok se som en uvant situation i forvejen, men her minder Mette lige om, at det altså også alt sammen er fjernsyn. Hvilket lægger et ekstra lag til den fremmede fornemmelse.

- Der løber folk rundt med headsets og mikrofoner, som snakker sammen på kryds og tværs af bygningen. Der foregår enormt mange ting, som jeg hele tiden prøvede at følge med i, fortæller hun, og nævner eksempelvis, at hun blev sat foran et stort vindue, hvor der fra tid til anden dog blev trukket for, så hun ikke fik et glimt af Morten eller hans familie.

- Jeg følte mig i det hele taget ret mandsopdækket den dag. På en rar måde.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/dr-0606194.jpg
 Foto: Snowman Productions

Snakken gik lystigt mellem Morten og Mette på deres bryllupsdag.
(Foto: Snowman Productions)

Nervøsiteten kunne også mærkes ned i benene, som Mette husker, rystede en del. Smilende Mette var især bekymret for, om der mon ville opstå akavede situationer.

- Jeg var bange for, at stemningen ved sådan et bryllup ville være mærkelig. Jeg spekulerede over, om det mon ville blive svært at være i. Lidt ligesom på en date, hvor der er pinlig tavshed, og man bare sidder og venter på, at den slutter.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/dr-0606182.jpg
 Foto: Snowman Productions

42-årige Mette, som til daglig arbejder som koordinator, meldte sig til "Gift ved første blik" for at blive klogere på sig selv. Med den store kærlighed som en kærkommen ekstra "bonus", selvfølgelig. (Foto: Snowman Productions)

Likede morten på forhånd

Men da dørene gik op, og hun fik øje på Morten, åndede hun faktisk lettet op.

I den nyeste sæson af ”Gift ved første blik” har de tre eksperterne nemlig valgt at teste en ny metode af, når de skal sammensætte parrene. I denne omgang er det nemlig først og fremmest tiltrækning og personlighedstræk, der har været rygraden i de fem matchede brudepar.

Og i den forbindelse har Mette – ligesom de andre deltagere – liket en række billeder. Blandt andet Mortens.

- Da jeg så så ham, så tænkte jeg: ”Det var da et dejligt match”. Jeg havde jo set ham før- og liket ham blandt mange, fortæller hun i dag til SE og HØR.

Hun husker, hvad der gik gennem hendes hoved, da hun så Morten for enden af ”kirkegulvet”.

- Han må have gjort et indtryk på mig, for jeg kunne faktisk genkende ham, da jeg trådte ind i rummet. ”Nåå, er det bare dig,” tænkte jeg.

Om Mette og Morten har lyst til stadig at forblive gift efter de fem uger af programmet er overstået, må man følge med i ”Gift ved første blik” hver torsdag klokken 20 på DR1 eller på DR TV for at finde ud af.

Sponsoreret indhold