Reality14. august 2023

Methea Baltzer og Anders Theodor annoncerer graviditet: En kærlig joke

Der er en helt særlig årsag til, at de tidligere paradisoer annoncerer, at de venter sig, selv om det slet ikke passer
Methea Baltzer vandt sammen med realitykollegaen Freya Sollid anden sæson af "Paradise" og delte således pengepræmien på 500.000 kroner.
Methea Baltzer vandt sammen med realitykollegaen Freya Sollid anden sæson af "Paradise" og delte således pengepræmien på 500.000 kroner.
 Foto: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Næsten alt er væk: Sådan har Methea brugt ”Paradise”-pengene

Et Instagram-opslag fra den garvede youtuber og tidligere ”Paradise”-deltager Anders Theodor har i den grad skabt forvirring.

– Announcement! Regnbueforældre til december, lyder det fra Anders i et opslag til sine mere end 14.000 følgere på det sociale medie, hvor han desuden deler et par billeder af sig selv med armene rundt om sin realitykollegas mave.

I kommentarsporet står den på lige dele lykønskninger og forvirring. Og Methea ruger da i virkeligheden heller ikke på en regnbuebaby:

– Vi er lige gået ind i en Pride-uge og vil gerne sætte fokus på regnbuefamilier. Flere tanker var der ikke bag det – andet end en kærlig joke, fortæller Methea til SE og HØR og tilføjer, at hun således på nuværende tidspunkt ikke er gravid.

”Paradise”-vinderen uddyber videre sine og Anders' tanker:

– Generelt synes vi ikke, at der er nok fokus på emnet i forhold til, at det nu er Pride-uge. Meget af Pride-ugen handler om seksualitet og diversitet – så vigtigt! Men lige så vigtigt er hele snakken om familier, der ikke kan fungere, som de ønsker, og børn, som skal kæmpes for i flere år, forklarer Methea og understreger, at lovgivningen i Danmark kun anerkender to juridiske forældre.

Noget, der selvsagt giver problemer for regnbuefamilier, hvor der ofte er mere end to forældre.

– I Danmark kan to kvinder godt registreres som forældre til et barn. Det samme gælder ikke for mænd, medmindre der er tale om adoption.

Der er ingen tvivl om, at Methea Baltzers hjerte banker for at hjælpe familier.

Trofaste følgere af den tidligere paradiso har højst sandsynligt bemærket, at hun eksempelvis er ægdonor, så kvinder eller par, der er ufrivilligt barnløse, kan få deres største ønske opfyldt.

Sponsoreret indhold