Melissa fik fjernet brystimplantater: Sådan har hun det i dag

I dag er Melissa Nielsen glad og smertefri

I dag er Melissa Nielsen glad og smertefri

Foto: TV3

Man husker nok Melissa Nielsen som en frisk og glad pige i "Paradise Hotel", men i aftenens afsnit af "Mit plastikmareridt" så man en helt anden udgave af den nu 33-årige mor til to.

Her mødte man en forpint kvinde, som pga. sine brystimplantater var plaget af voldsomme smerter. De blev især slemme, efter Melissa fødte datteren Mynthe for tre år siden.

- Fra min datter blev født i 2017, til jeg fik fjernet implantaterne i 2018, så handlede det kun om smerter og lægebesøg, fortæller Melissa ærligt i et interview med SE og HØR.

De voldsomme smerter betød også, at den tidligere "Paradise"-babe endte med et voldsomt misbrug af morfin, som eksperterne i "Mit plastikmareridt" var i chok over.

- Det er vanvittigt meget, der er noget helt rivende galt. Jeg forstår ikke, at man kan ordinere det og gentage ordinationen. Jeg synes, at det er uforsvarligt, lød det i programmet fra læge Jens Jørgen Elberg.

Artiklen fortsætter under billedet...

Udover "Paradise Hotel" har Melissa også været med i "Robinson Ekspeditionen" og "Dagens mand" (Foto: Claus Poulsen)

Programmet endte dog lykkeligt, da Melissa efter flere år med forgæves læge- og hospitalsbesøg fik sin operation og fik fjernet de smertefulde implantater.

- Fra de fjernede implantatet under lokalbedøvelse, der kunne jeg mærke, at al smerten forsvandt, og det stoppede med at klemme, fortæller hun om operationen.

Slut med morfin

På alle punkter har det gjort livet lettere for Melissa, at hun for to år siden fik fjernet sine brystimplantater. Især har det sat en stopper for et farligt forbrug af medicin.

- Den har gjort, at jeg kunne stoppe med at tage medicin, og jeg kan være tæt på mine børn igen uden smerter og dårligt humør hele tiden, lyder det fra tv-kendissen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Her ses resultatet af Melissas operation. Billedet til højre er før operationen, og billedet til venstre er efter (Foto: TV3)

Melissa er mor til sønnen Mason på fem år og datteren Mynthe på tre år, og de har altså fået en gladere mor efter operationen.

Men den tidligere paradiso er også glad for, at afsnittet af "Mit plastikmareridt" først bliver sendt to år efter operationen. Den nye krop krævede nemlig en del tilvænning.

- Jeg er rigtig glad for, at det først bliver vist nu, fordi det første år var det rigtig svært psykisk det der med at skulle se sin krop på en anden måde, slutter Melissa af.

Du kan se "Mit plastikmareridt" hver torsdag klokken 21.00 på TV3, eller når du har lyst på Viaplay.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close