Reality16. september 2020

Melina om Lennys ekskæreste: Jeg gider ikke høre hendes navn

Ekskærester er yderst sjældent et fedt emne. Det er det heller ikke for Melina Buur, som nægter at nævne kæresten Lenny Pihls tidligere flamme, Nadja Hansen ved navn
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

SE INTERVIEWET MED MELINA I TOPPEN AF ARTIKLEN!

De fleste vil nok mene, at ekskærester er noget, fanden har skabt. Den holdning deler Melina Buur, som sammen med kæresten Lenny Pihl er aktuel i "Singletown".

Den smukke blondine er som bekendt i et forhold med den tatoverede vinder af "Paradise Hotel", men det er ikke altid lige nemt.

- Lenny har jo en fortid fra gammelt reality, hvor meget indebærer hans ekskæreste. Også spørger folk tit om det. Det er hele tiden Lenny og hendes navn, fortæller Melina i et stort interview med Rød Løber.

Denne ekskæreste, som Melina nægter at nævne ved navn, er selvfølgelig paradisoen Nadja Hansen, som Lenny var kærester med indtil for halvanden år siden.

Nu er det dog den yndige Melina, som Lenny kysser på, men det har været svært for hende at vænne sig til at være i et forhold med en reality-stjerne, som alle kender.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20200706_wen_-_singletown_60.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Melina får sin reality-debut i den nye Dplay-satsning "Singletown" (Foto: Kaspar Wenstrup)

- Det har været svært, at folk skulle have en holdning til det, og at jeg lige pludselig er Lennys kæreste, siger hun og fortsætter:

- Jeg mangler, at det snart bliver Lenny og Melina, for nu har vi været sammen i et år.

Melina og Lenny gik fra hinanden tilbage i januar, men de to turtelduer fandt hurtigt sammen igen. Alligevel bliver de begge ofte konfronteret med Lennys forhold til Nadja.

- Det er pisse irriterende, og det er det for alle mennesker, at man skal blive ved med at høre om ekskærester, siger Melina og fortsætter:

- Jeg er træt af det navn (Nadja red.). Ikke fordi jeg ikke kan lide hende, men jeg er bare træt af det navn i sammenhæng med Lenny, fordi vi er videre.

Du kan se et interview med Melina i toppen af artiklen!

Sponsoreret indhold