Reality6. oktober 2023

Medie: "Gift ved første blik"-deltager spottet på date med en anden – nu svarer han

Spoileradvarsel: Læs kun videre her, hvis du eventuelt vil have afsløret, hvordan det ender for et af parrene i "Gift ved første blik"
Rasmus har ikke været på date med en anden, siger han.
Rasmus har ikke været på date med en anden, siger han.
 Foto: Snowman Productions

Det er først på torsdag, vi får at vide, hvordan det ender for de resterende par i "Gift ved første blik". Her kommer nemlig sæsonens ottende og sidste afsnit, hvor deltagerne skal beslutte, om de vil forblive gift.

Fredag morgen er femina update dog ude med lidt af en spoiler. To redaktionsmedlemmer mener nemlig at vide, at Rasmus Glasdam, der i programmet er gift med Sara Eckhardt, er blevet set på date med en anden kvinde.

– Sara og Rasmus er stadig med i spillet, men det er her, vi har noget information, der for alvor kan sende det par i graven, fortælles det i videoen på Feminas Instagram-profil, hvor mediet har godt 82.000 følgere.

– Vi har fået at vide fra pålidelig kilde, at Rasmus i denne weekend er blevet spottet i København med en anden dame, og det lignede ikke en søster.

Herefter opfordres Rasmus til selv at melde ind i kommentarfeltet.

SE og HØR har talt med ham og foreholdt ham rygtet.

– Jeg har ikke været på date i weekenden, siger han og remser derefter op, i hvilke situationer han kan have været spottet for nylig.

– Jeg har været til fredagsbar på mit arbejde og lørdag sunget koncert og drukket øl med mit kor. Så man kan måske sige, at jeg har været på date med hele mit kor. Og bagefter var jeg til Red Warszawa-koncert med en tenor fra mit kor, hvor vi kyssede kort, bare fordi det var så fedt. Og søndag havde jeg tømmermænd.

– Mandag drak jeg øl med en veninde og fejrede fødselsdag.

Sponsoreret indhold