Reality15. januar 2020

Mathilde Gøhler fatter ikke, at folk cykler med deres børn

I ugens afsnit fortæller Mathilde Gøhler, at hun ikke kunne drømme om at cykle med Kenya i Københavns farlige trafik
https://imgix.seoghoer.dk/remee_2.jpg
 Foto: Thomas Laursen

København er kendt for at være en cykelby, hvor mange - gamle som unge - transporterer sig fra A til B ved hjælp af pedalkraft. Men i ugens afsnit af "Remee & Mathilde" afslører den 27-årige model, at hun ikke kunne drømme om at ramme Københavns cykelstier med Kenya bagpå cyklen.

I et klip fra ugens afsnit kører modellen gennem København i sin Kia, mens hun langer ud efter den københavnske cykelkultur.

- Det, der er mest ubehageligt i København, det er cyklister, for de kører som om, de er uovervindelige, fortæller hun i klippet.

- Specielt har jeg haft et par gange med forældre med børn, der kører med sådan et lille cykelsæde. Uanset hvordan du styrter på cyklen, så er barnet færdigt, tilføjer hun.

Artiklen fortsætter under billedet.

I klippet fortæller Gøhler også, at hun kører med datteren Kenya i en ladcykel med hårde sider, for der føler hun, at barnet er mere beskyttet.

- Hvis man bare kører med et barnesæde på cyklen, og hvis man samtidig også kører lidt vildt, så er man jo virkelig, virkelig udsat, lyder det fra Remees kæreste.

Se Mathilde fortælle om de farlige cyklister i klippet:

Du kan se det nye afsnit af "Remee & Mathilde" hver fredag på Dplay.

Sponsoreret indhold