Reality3. januar 2022

Mathilde Beuschau taler ud efter anklager om dyremishandling: Får besøg af Dyreværnet

I de seneste har dage har "Årgang 0"-deltageren Mathilde Beuschau været lagt ned af en shitstorm, hvor hun blandt andet er blevet anklaget for at mishandle sin hund, efter man i en video kunne se hende løfte hunden i nakkeskindet. Nu kommer Dyreværnet hjem til Mathilde og kæresten Robin for at se på deres hund og tale om sagen.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nytårsaften kunne man på en Instagram-story se "Årgang 0"-deltageren Mathilde Beuschau løfte sin hund Theo op i nakkeskindet og bære hunden sådan i flere sekunder.

Videoen florerede på "Ex on the Beach"-deltageren Morten Kjeldsens Instagram-profil, men den blev hurtigt taget ned. Men den har skabt en voldsom shitstorm.

Flere steder bliver Mathilde anklager for dyreplageri og for at mishandle sin hund, ligesom flere hævder at have meldt tv-kendissen til Dyreværnet. Men nu er den kritiserede influencer kommet dem i forkøbet.

- Jeg vil gerne starte med at sige, at det aldrig har været min intention at skade Theo eller påføre smerte på Theo. Jeg knuselsker den hund, og jeg vil aldrig nogensinde gøre ham ondt, starter Mathilde med at sige i en video på Instagram og uddyber:

- Jeg ringede i morges til Dyreværnet for at tage en snak med dem. Jeg har fået en god snak med dem og har fået at vide, at man ikke må bære sin hund i nakken.

Mathilde hævder, at hun ikke var klar over, at man ikke må løfte en hun i nakkeskindet. Det har hun ellers fået at vide, at man godt må.

- Jeg har været misinformeret omkring de her ting, fordi jeg har fået at vide af en dyrelæge, at man gerne må. Jeg vælger selvfølgelig at tro på Dyreværnet, fordi de har med sådan nogle sager her at gøre, forklarer hun.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210904_dm_stjerneboksning_2021_0012.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Mathilde har hunden Theo med kæresten, "Ex on the Beach"-deltageren Robin Christensen, som hun også bor sammen med (Foto: Dan Mariegaard)

Indrømmer fejl - dyreværnet kommer

Indtil nu har Mathilde ikke ville erkende, at hun har begået en fejl ved at løfte og bære sin hund i nakkeskindet. Men nu er hun altså blevet klogere.

- Jeg vil gerne anerkende, at jeg har lavet en fejl, og det er ikke noget, jeg kommer til at gøre igen, fordi Theo er ikke bragt til verden og ind i vores hjem for at have et dårligt liv, siger hun.

Udover at indrømme sin fejl skrider "Årgang 0"-stjernen yderligere til handling efter den voldsomme shitstorm og sin snak over telefonen med Dyreværnet.

- Jeg har inviteret Dyreværnet herhjem i morgen, så de kommer og får lov til at se på Theo, og vi skal selvfølgelig have os en god snak om hele den her situation, og om hvordan man bærer sin hund, afslører Mathilde.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20210904_dm_stjerneboksning_2021_0014.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Mathilde Beuschau var med i "Årgang 0" sammen med sin familie, indtil hun blev 7 år. I dag er hun en stor influencer på Instagram, ligesom hun også arbejder som online coach (Foto: Dan Mariegaard)

Videoen, som SE og HØR har set, lå på Morten Kjeldsens Instagram-story. Han holdte sammen med sin kæreste, "Robinson"-deltageren Louise Camilla, nytår sammen med Mathilde og hendes kæreste Robin, som er kendt fra "Ex on the Beach".

Selv om videoen forholdsvis hurtigt blev slettet, har den medført en voldsom shitstorm, og det har taget hårdt på Mathilde, som nu håber, at folk vil tilgive hendes fejl.

- Jeg håber, at folk vil tage de her ting til sig, for jeg er virkelig ked af, at jeg har båret Theo på den her måde. Det skal ikke gøre ondt på Theo, og han skal have et godt og trygt hjem, slutter hun af.

Sponsoreret indhold