Reality27. august 2022

Mathias Hjort udfordrer til højre og venstre: De svarer ikke

To meter-manden fra “Paradise Hotel” drømmer om at møde tre realitykolleger i ringen, men de vil ikke bokse mod Mathias Hjort
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mathias Hjort er mødt op til Stjerneboksning for at heppe på især “Paradise Hotel”-kammeraten Jamie, men hvis han nu selv skulle blive inviteret i ringen, ved han godt, hvem han ville møde.

– Jeg synes, det er sjovt bare at være tilskuer. Men nu spørger Cengiz bare, og så gider jeg ikke sige nej, hvis der kommer nogle boksere, afslører den veltrænede blondine.

– Men jeg synes, det skal give mening. Jeg ville gerne have bokset mod Asbjørn (”Tyren” Nielsen, red.), for han er jo en kæmpestor dreng. Og Mads Gottlieb (skal i ringen i dag, red.). Han var ikke helt med på den, hvilket er fair: Jeg har haft én kamp, det har han ikke. Og så ville jeg gerne have haft Morten Physique (fra “Ex on the beach”, red.), men han svarede heller aldrig tilbage.

Mathias Hjort har altså ikke haft held med at udfordre. Han tror dog ikke, det er, fordi de er bange for ham.

Artiklen fortsætter under billedet …

Mathias Hjort har kæresten, Maria Kjærgaard Andersen, med på rød løber.
Mathias Hjort har kæresten, Maria Kjærgaard Andersen, med på rød løber.
 Foto: Mikael Rieck

– Jeg ved ikke, om de bare har for travlt med at lave noget andet, men det kunne bare være fedt, siger Mathias Hjort, der udover at have tre drømmemodstandere faktisk ikke er særlig glad for boksning.

– Jeg gider ikke at bokse, det siger mig ikke noget. Og vi har jo ikke fundet nogen modstandere til mig. Jeg havde ellers et par stykker på papiret, men de havde ikke lyst.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-04-24_kl._21.10.27.png
 Foto: Kaspar Wenstrup & Thomas Laursen

Sponsoreret indhold