Reality 21. april 2021

Mathias Hjort scorer: Kysser med ny "Paradise"-babe

Vi venter stadig på, at Mathias Hjort gør comeback på "Paradise Hotel", men tometermanden fra Fyn har allerede gjort sit indtryk på de øvrige deltagere herhjemme i Danmark.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Onde tunger vil mene, at starten på dette års "Paradise Hotel" har været en smule kedelig.

Det ændrer sig muligvis, når Mathias Hjort træder ind på det luksuriøse hotel i Mexico for anden gang.

SE og HØR kunne som de første afsløre, at fynboen gør comeback i TV3-hittet - ligesom hans ekskæreste Trine Skjollander også gør.

Indtil videre har vi ikke set den to meter høje skygge af den speedos-klædte Hjort endnu, men hjemme i Danmark får den fuld gas med de øvrige paradisoer.

Mathias bruger meget tid på at streame live på Twitch, og her havde han forleden "Paradise"-kollegaerne Sinan Türkmen og Jasmin Victoria med på kamera.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: TV3

Mathias var for første gang med i "Paradise" i 2018 - nu vender han tilbage (Foto: Janus Nielsen/NENT Group)

Her så den tårnhøje realitystjerne hurtigt sit snit til at få skovlen under den mest populære pige på "Paradise" lige nu, nemlig Jasmin.

Mathias lovede sine seere på Twitch, at han og Jasmin ville kysse, hvis der var en af seerne, som donerede 500 kroner til ham.

Og utroligt nok, så skete lige præcis det. Mathias er på videoen meget ihærdig efter at kysse Jasmin, mens hun gør meget for at understrege, at det kun skal dreje sig om et tantekys.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Janus Nielsen/NENT Group

Det tre paradisoer er ikke de eneste, som dukker op på skærmen. Også Nadja Hansen - som også er gode venner med Mathias - var hjemme hos fynboen, da kameraet rullede.

Også Sinan prøvede at forhandle sig frem til et kys med Mathias. Han krævede 1000 kroner for, at deres læber skulle mødes, men det skete altså ikke.

Se videoen - med den flotte titel - lige her:

Sponsoreret indhold