Reality 12. januar

Mathias Hjort om Sejr: Han har misbrugt min tillid

I Sejr Bek har Mathias Hjort fået sig en svoger for første gang. Men starten på forholdet til sin søster Louise Hjorts nye kæreste har ikke været nem
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Mathias Hjort fortæller her i interviewet, at hans forhold til Sejr ikke altid har været problemfrit.
Video: Kaspar Wenstrup

I en alder af 30 år fik Louise Hjort sin første kæreste i "Paradise"-fyren Sejr Bek. Han er dermed Mathias Hjorts første svoger fra Louises side.

Som man måske kan forestille sig, så er tometermanden fra Fyn ikke den nemmeste at imponere som nytilkommen i familien Hjort.

Det afslører Mathias også i et interview med SE og HØR, hvor han fortæller, at forholdet til Sejr ikke altid har været rosenrødt.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at hvis folk har misbrugt min tillid, så får de den aldrig igen. Det kan jeg ikke ændre på, siger Mathias og fortsætter:

- Jeg er den bedste ven, indtil folk gør noget, de ikke skal.

Mathias Hjort
Det var til optagelserne af den nye Reality Awards musikvideo, at Mathias løftede sløret det på nogle punkter komplicerede forhold til Sejr.
Foto: Mikael Rieck

Mathias kommer ikke ind på, hvad det konkret er, der er sket mellem ham og Sejr. Dog vil "Paradise Hotel"-veteranen gerne afsløre, at det omhandler Louise. 

- Sejr og Louise har måske haft noget knas på vejen, inden de blev kærester, og det kender jeg jo lidt til, siger Mathias og uddyber om forholdet til Sejr:

- Så det er ikke sådan, at jeg står med åbne arme.

Mathias slår dog også fast, at han er glad på sine søsters vegne, og at hans forhold til Sejr er klart forbedret.

- Det har vi. Hvis min søster er glad, så er jeg glad. Det er det vigtigste, og det skal jeg ikke blande mig i, forklarer hr. Hjort.

Louise Hjort og Sejr Bek
Hverken på Instagram eller til diverse arrangementer lægger Louise og Sejr skjul på deres kærlighed til hinanden.
Foto: Mikael Rieck

I takt med at forholdet er blevet bedre mellem Mathias og Sejr, har det åbnet op for drillerierne mellem de to reality-gutter.

- Han kan godt lide at kalde mig lillebror, og jeg er fire år ældre end ham. Det er lidt utidigt, og han skulle måske prøve at komme ind på en anden måde, griner Mathias.

Se hele interviewet øverst i artiklen! 

Sponsoreret indhold