Anna Due slår fast: Martin og jeg finder IKKE sammen igen

Foto: Claus Poulsen

De mødte hinanden i "Paradise Hotel", og sidenhen fik de sønnen Villian sammen. Livet var dog ikke en dans på røde roser, og i dag er Anna Due ikke længere sammen med Martin.

Alligevel får de dog til at fungere, det skriver Anna om i et nyt blogindlæg

- Martin er blevet single og bor alene nu, så nu er vi alle 3 faktisk ofte sammen, og det er dejligt at jeg endelig kan komme over og besøge dem! Men vi har aftalt at dette aldrig kommer til at ske igen, for Villian fortjener at mor og far kan holde en fødselsdag sammen for ham, og selvfølgelig sammen med enten min eller Martins kæreste kommende kæreste, skriver Anna på bloggen

Selvom det tidligere kærestepar nu igen har det godt med hinanden, så er det dog ikke det samme som, at de skal finde sammen igen. 

Det slår Anna meget klart fast i blogindlægget

- Mange tror at Martin og jeg finder sammen igen, fordi vi har det godt sammen, men det gør vi altså ikke, vi har bare et specielt bånd. Vi har samme humor, som ingen andre forstår, det er fucking sjovt – men vi er altså også uenige om mange ting, vi har forskellige holdninger, ikke omkring Villian, men om stort set alt andet. Os som et par, er et forever no go! 

Du kan se se billeder af Martin, Anna og Villian, fra da Villian var nyfødt, i galleriet herunder

Anna Due og Martin med sønnen Villian

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close