Reality29. april 2019

Marnie Simpson er gravid

Geordie Shore-stjernen har bekræftet, at hun venter barn med sin kæreste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-04-29_kl._07.57.16.png
 Foto: MEGA

27-årige Marnie Simpson, som nok bedst er kendt for sin medvirken i MTV-realityprogrammet "Geordie Shore" venter sit første barn med sin kæreste gennem to og et halvt år, 23-årige Casey Johnson, fortæller hun til OK! Magazine.

Realitystjernen har ellers frygtet, at et alkoholmisbrug havde haft betydning for hendes evne til at blive gravid.

Det gik heldigvis ikke sådan for Marnie Simpson, som altså nu er fire måneder henne i graviditeten, og nu går det lykkelig par bare og venter på, at to bliver til tre.

Marnie har også afsløret, hvornår den lille ny ankommer. Hun har terminsdato den 16. oktober, og dermed bliver parret forældre til en lille efterårs-baby.

Mødtes i realityprogram

Marnie Simpson og Casey Johnson mødte hinanden i datingprogrammet "Single AF" på MTV, hvor syv kendte singler, som havde opgivet at finde kærligheden, lagde deres skæbne i hænderne på MTV - og deres (mange) følgere på de sociale medier.

Tilbage i november, fortalte Marnie The Sun, at de to turtelduer havde brug for noget tid hver for sig. Hun ville ikke kalde sig selv single, men de to ville se, hvordan tingene endte.

- Vi har haft nogle problemer, og nu bruger vi tiden på at finde ud af, hvad vi gerne vil. Vi er ikke gået fra hinanden - det er en pause, sagde hun dengang.

I december fandt de sammen igen, og Marnie fortalte, at de nu var tilbage på et rigtig godt sted.

I slutningen af 2018 fortalte de, at de havde tanker om at starte en familie sammen, og der har ikke været langt fra tanke til handling.

Marnie Simpson er i hvert fald gravid, og parret venter altså en lille dreng eller pige til oktober i år.

Sponsoreret indhold