Mark smidt ud af "Ex on the Beach": De burde have sendt Abdul hjem

Foto: Discovery/Nicolas Tobias Følsgaard

Det kom som lidt af et chok for realityveteranen Mark Bøgelund, at han i aftenens afsnit af "Ex on the Beach" blev bedt om at pakke sine kufferter og forlade villaen på Mauritius.

- Det er fucking nederen at blive sendt hjem så hurtigt, når jeg ikke havde forventet det. Det var så nederen. Jeg havde sgu set andre ryge ud, hvis de endelig skulle sende en ud. Jeg var totalt skuffet, fortæller Mark, der bare få timer efter sin udsmidning sad på et fly på vej hjem til Danmark. 

Hans tid på Mauritius blev altså ekstremt kort. 

I stedet for at sende ham hjem til Danmark igen, så kunne Mark nemt pege på en anden deltager, der burde have pakket sine kufferter.

- Hvis man skulle tage det ud fra de første afsnit, så havde man ikke set ligeså meget til Abdul, som man havde til mig, siger Mark, der altså ville have sendt hårdtpumpede odenseaner ud af villaen, hvis han havde haft muligheden. 

- Jeg er 100% på at valget stod mellem Abdul og mig, siger Mark og fortsætter:

- Man ser ikke rigtigt noget til Abdul, han er jo nærmest klippet ud af ”Ex on the Beach”.

Efter sin hjemsendelse har det heller ikke været muligt for Mark at få at vide, hvorfor han skulle ryge hjem så hurtigt. 

- Jeg ved ikke, hvad der er gået galt. Jeg har heller ikke fået nogen forklaring på det, siger han. 

I aftenens afsnit af "Ex on the Beach" var det tydeligt at se, at deltagerne var chokerede over, at Mark skulle forlade villaen allerede på fjerdedagen.

- Der var ingen, der havde regnet med, at Mark skulle hjem, fortalte Mikkel i aftenens afsnit. 

Se klippet herunder

 

 

Det var da også en grådkvalt Mark, der måtte pakke sine kufferter. 

Specielt en person havde han svært ved at sige farvel til. De seneste par dage var han nemlig kommet tæt på Katarina. 

- Vi var kommet tæt på hinanden i løbet af de sidste par dage, og så kom det hele som et chok. På det tidspunkt er det mig og Katarina, der har det godt inde i villaen. Derfor giver jeg hende et smykke, fortæller Mark til SE og HØR. 

Se billeder af årets piger i "Ex on the Beach" herunder

"Ex on the Beach"-pigerne 2019

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close