Mark Bøgelund efter fødslen: - Vildere end jeg husker det

Med to børn i forvejen skulle man tro, at Mark Bøgelund var en rutineret herre, når det kommer til fødsler. Alligevel blev tv-gutten overrasket, da kæresten Sarah Amalie Kristiansen i går fødte parrets første fælles barn.

Fra sit tidligere forhold med realitydeltager Monique von Appen har Mark nemlig døtrene Manila og Marina, men han blev altså alligevel taget en smule på sengen denne gang.

Den nybagte far til tre tog sig tid til at tale med SE og HØR, mens han og Sarah stadig er på hospitalet med deres lille guldklump, datteren Filippa. Her forklarede han hele fødselsforløbet, som faktisk gik ganske hurtigt.

- Jeg var oppe at træne og kom hjem ved en 18-tiden om aftenen, også begyndte hun at få veer stille og roligt, fortæller Mark til SE og HØR og fortsætter:

- Så vi kørte ud til hospitalet klokken 21.30, også fik hun spyttet hende ud fire timer efter, så klokken 01.28 kom hun ud til os.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sarah Amalie og Mark var begge med i sæson tre af "Ex on the Beach", og det var efter dette ophold, der for alvor kom sød musik mellem de to tv-kendisser (Foto: Dan Mariegaard)

Vi har efterhånden set Mark i en række reality-programmer, hvor han har været den her bad boy, som ikke rigtigt viser følelser. Alligevel ramte fødslen af hans tredje barn ham, selv om han er rutineret inden for det felt.

- Det er tre år siden, at Marina min yngste datter blev født, så jeg kunne godt mærke, at det var vildere, end jeg husker det. Selvfølgelig kom der også en lille tåre, det kan man jo ikke undgå, siger Mark fra hospitalet.

Tv-chefen fortæller også, at både mor og datter har det godt, og at lille Filippa ligger i sin mors arme og er sund og rask.

Artiklen fortsætter under billedet...

Filippa kom til verden i går torsdag den 29. juli (Foto: Privat)

- Sarah har det godt, der er ikke nogen komplikationer eller noget som helst, så hun ligger bare inde i sengen med den lille og venter på, at vi kan komme hjem. Vi håber på, at vi kan komme hjem i dag, lyder det fra Mark.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close