Mariyah Samia er blevet single: Han var mig utro

Turbulent kan man vist roligt kalde forholdet mellem Mariyah Samia og Emrah Cetin.

I januar fandt reality-stripperen sin nye kæreste, som hun ærligt fortalte, havde en narkodom, hvilket havde givet ham en fængselsdom på seks år.

Blot halvanden måneder senere gik Mariyah og Emrah fra hinanden i et brud, som rullede ud over de sociale medier. Efter lidt tid fandt de dog sammen igen, og hurtigt valgte tv-baben at få nu ekskærestens navn tatoveret på halsen.

Den skal Mariyah nu i gang med at have fjernet eller dækket over, for hun om Emrah er ikke længere et par. Det bekræfter de begge over for SE og HØR.

Ifølge Mariyah har Emrah været hende utro, og i en besked til SE og HØR holder hun ikke igen med detaljerne omkring hans sidespring.

Artiklen fortsætter under billedet...

Mariyah og Emrah nåede at være kærester sammenlagt i et halvt års tid (Foto: Søren Lamberth)

- Han skrev til et forkert nummer, da han var blæst og forsøgte at booke en luder på et forkert nummer, skriver Mariyah til SE og HØR.

Faktisk er brystbomben så opdateret på sin nu tidligere kæreste, at hun åbenbart ved, hvad han laver nu.

- Nu har han købt en pige med på hotel i Vejle, efter jeg lagde mig hos tatovøren, lyder det fra Mariyah.

Benægter det hele

SE og HØR har også været i kontakt med Emrah Cetin, som modsat Mariyah er noget mere fåmælt i sit svar. Han ønsker ikke at komme ind på årsagen til bruddet, men han har dog sendt denne besked:

- Jeg har ikke meget at tilføje, udover jeg ikke har været hende utro. Jeg har blot været en god kæreste mod hende og hendes datter. Men det må så være taknemmeligheden for det hele, skriver Emrah.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det er denne tatovering, som Mariyah nu skal til at have fjernet eller dækket med en anden (Foto: Privat)

Selv om Emrah hævder, at han ikke har været Mariyah utro, så ændrer det ikke på, at den barmfagre reality-babe er helt og aldeles knust.

- Jeg blev så snydt. Jeg troede på os og elskede ham af hele mit hjerte. Så jeg begraver min kærlighed. Den er død, slutter hun af.

I toppen af artiklen kan du se et interview med Mariayh, hvor hun dengang fortalte om tatoveringen af ekskærestens navn på halsen!

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close