Reality1. februar 2024

Marienlyst Strandhotel tager stærkt afstand efter Frida Bolms Instagram-snyd

Kravene for lodtrækning i en Instagram-konkurrence blev brudt af influencer og realitydeltager Frida Bolm, hvilket får Marienlyst Strandhotel til at annullere det gavekort, hun havde på højkant
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Frida Bolm har netop afsluttet en sæson af podcasten "Single igen" med tv-kollegaen Boris Hiort.
 Journalist: Nicklas Erik Lagerstorf Fotograf: Gregers Overvad

LÆS OGSÅ: Frida Bolm fra "Bachelor" om "afpillet" og "underernæret" krop: Har løjet

Det var måske lige lidt for belejligt, da ”Bachelor”-kendissen Frida Bolm – på TV 2 mest kendt som Frida B – udloddede et luksuriøst ophold på Marienlyst Strandhotel ved Helsingør, og vinderen så blev fundet blandt hendes egne private bekendtskaber.

I hvert fald har teamet på spastedet nu annulleret det gavekort, som i udgangspunktet blev sat på højkant på den smukke influencer og tv-kendis’ profil.

I en besked til SE og HØR bekræfter Marienlyst Strandhotel, at aftalen med Frida Bolm – og andre influencere som de indgår aftale med for den sags skyld – er, at vinderen skal trækkes ved tilfældig lodtrækning. Og at det er her, den tilsyneladende er glippet, mener de.

– Desværre tyder noget på, at vinderen ikke er fundet ved tilfældig lodtrækning, lyder det fra Marienlyst Strandhotel, som uddyber:

– Vi tager stærkt afstand fra alle former for snyd, og vi har derfor annulleret gavekortet, som er blevet udloddet ved denne konkurrence.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-02-01/fridab.jpg
Med sig selv som smukt blikfang udloddede Frida Bolm i et opslag et luksuriøst spaophold på det populære strandhotel, men flere undrede sig over vinderen, da denne viste sig at have en familiær relation til influenceren.
 Skærmfoto: Instagram, Frida Bolm

Efter udnævnelsen af vinderen på Frida Bolms profil gjorde influenceren selv sine over 40.000 følgere opmærksomme på, at ”vinderen” af hendes give away ikke levede op til kriterierne.

Udover at blive udtrukket gennem en tilfældig lodtrækning, skal vinderen af Marienlyst Strandhotel også opfylde to krav, som almindeligvis plejer at betyde, at deltagere skal enten like opslaget eller følge virksomhedens side.

En teknisk fejl

Til SE og HØR forklarer Frida Bolm, hvordan hun kom til at snyde sine følgere:

– Jeg bruger sådan en give away-app, der trækker en vinder, men den har så ved en fejl udtrukket vinderen blandt dem, der havde kommenteret mit opslag, og ikke blandt dem, som havde liket – hvilket jo var et af kriterierne.

– Egentlig er jeg jo helt ny i alt det her med give aways og konkurrencer, så jeg har heller ikke lige helt lært systemet med de her apps til lodtrækninger at kende endnu, tilføjer hun.

Hun fortæller desuden, at Marienlyst Strandhotel efter annulleringen af gavekortet har oprettet et nyt til den nye vinder, hun siden har trukket.

Frida Bolm snød sine følgere i en konkurrence på Instagram.
Frida Bolm snød sine følgere i en konkurrence på Instagram.
 Foto: Martin Høien

Folkedomstolen har dog allerede ladet sig bemærke i sagen.

– Jeg blev meget hurtigt gjort opmærksom på fejlen, og at vinderen ikke havde liket opslaget, og det er jo sådan set fint nok, men folk har det med meget hurtigt at være ude med riven, fortæller Frida Bolm.

– Instagram kan godt være et virkelig voldsomt sted en gang imellem, og der kan hurtigt opstå en grim tone.

"Bachelor"-deltageren fortæller, at hun har været i dialog telefonisk med Marienlyst Strandhotel, og at der ingen sure miner er mellem dem.

– Vi har et helt fint forhold stadigvæk, og der er ikke noget der.

Marienlyst Strandhotel oplyser ikke overfor SE og HØR, hvorvidt man har tænkt sig at samarbejde med Frida Bolm i fremtiden efter deres annullering af konkurrencen på hendes profil.

Sponsoreret indhold