Reality25. januar 2022

Marias mareridt: Kaster op i brudekjolen

"Årgang 20”-bruden Maria Skødt Bek har brugt tre år på at planlægge den store dag, men vågner op med omgangssyge og opkast.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/foto_-_dror_kasinsky_tv_2.jpg
 Foto: Dror Kasinsky/TV 2

– Er der lige en, der passer på min kjole?

Maria Skødt Bek sidder i sit brudeskrud med smuk makeup og krøllede lokker kort inden vielsen. Hun holder om en plastikspand, som hun kaster op i.

Det er parrets – og især Marias, lader de os forstå – store dag: De skal giftes. Brylluppet har de planlagt i tre år, men nu er der sket noget, der på ingen måde var en del af planen. Maria har fået omgangssyge og feber og været dårlig hele natten.

– Jeg er i panik over, at jeg skal giftes i dag. I alle andre tilfælde havde jeg aflyst det hele. Og det kan jeg jo ikke, siger en frustreret Maria Skødt Bek fra sygesengen i begyndelsen af afsnittet, der også er sæsonfinalen på "Årgang 20”.

Heldigvis får bruden det markant bedre efter at have leveret i spanden 20 minutter inden, hun skal af sted til vielsen, og parret gennemfører brylluppet med hestevogn og rørende taler.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/foto_-_steffen_roes_tv_2.jpg
 Foto: Steffen Roes

Nikolaj, Solvej og Maria fra Djursland er en af familierne i "Årgang 20". Foto: Steffen Roes

– Der var panik på til at starte med, og jeg var overbevist om, at jeg skulle have en brækpose med i kirken, men det endte med at blive en fantastisk dag, siger Maria Skødt Bek i dag til SE og HØR.

Med de mange timers forberedelse og omkostningerne ved et stort bryllup var det ikke en mulighed at aflyse, så "Årgang 20"-deltageren er lettet over, at hun nåede at få det bedre, lige inden hun skulle gå op ad kirkegulvet og sige sit livs største "ja" – foran 100 mennesker, hvoraf flere kom langvejs fra og var indlogeret på hoteller.

Det var med andre ord aldrig en mulighed ikke at gennemføre. Koste hvad det ville.

– Jeg har det fantastisk, da dørene går op, og alle er der. Der er det magisk at blive gift. Og ingen havde opdaget, at jeg havde det skidt, for jeg havde en ret god makeupartist, der havde sprøjtelakeret mit ansigt, så man ikke kunne se, at jeg var helt bleg, forklarer Maria Skødt Bek og fortsætter:

– Jeg havde lige fået en Kinder Bueno i hånden og en rød cola, og så kørte det. Alt var lige, som det skulle være, men der var godt nok panik på om morgenen. Nogle gange skal der lidt spænding til.

https://imgix.seoghoer.dk/foto_-_dror_kasinsky_tv_2_1.jpg
 Foto: Dror Kasinsky/TV 2

Maria og Nikolaj endte med at have et dejligt bryllup. Foto: Dror Kasinsky

Sponsoreret indhold