Reality17. juni 2022

Marco Harry på damejagt: Flirter med Rasmus Brohaves ekskæreste

At finde kærligheden er ikke nemt for "Ex on the Beach"-stjernen Marco Harry. Men nu har han lagt billet ind hos Rasmus Brohaves ekskæreste, Maya Alberg Mikkelsen
Marco Harry
Selv om han er en flot fyr, så har Marco Harry problemer med at finde kærligheden.
 Foto: Gregers Overvad

Han får masser af kortvarig kærlighed, men det er stadig ikke lykkes Marco Harry at finde sig en kæreste, selv om han ifølge sig selv prøver ihærdigt på det.

Alligevel sænker "Ex on the Beach"-kanonen ikke sin standard, og nu sigter han igen efter øverste hylde.

I dagens Danmark er det blevet normen at score på de sociale medier eller datingapps som Tinder eller Happn. Her regerer Marco også.

På Instagram følger han dog kun 51 personer, hvilket må siges at være noget under normalen.

I går fik Marco et spørgsmål, som han så som en kanon mulighed til at lægge billet ind hos en, han har et godt øje til. Spørgsmålet gik på, hvem han helst vil være sammen med ud af de personer, han følger på Instagram.

- Hvis jeg helt frit kan vælge, så falder mit valg på Maya Alberg Mikkelsen uden tvivl. Hun har god stil og er virkelig pæn, skrev Marco i sit svar.

Og hvis navnet Maya Alberg Mikkelsen ringer en klokke hos dig, så er det ikke helt uden grund.

Hun er nemlig en dygtig og populær influencer, hvor hun på Instagram har næsten 40.000 følgere. Udover det er hun også YouTube-stjernen Rasmus Brohaves ekskæreste.

Rasmus Brohave og Maya Alberg Mikkelsen
Rasmus og Maya nåede at være kærester i fire år, før de gik fra hinanden.
 Foto: Thomas Laursen

Det er knap en måned siden, at Maya blev single, da hun og Brohave offentliggjorde deres brud på Instagram.

- Efter 4 års kærlighed er Maya og jeg gået fra hinanden. Det er en ubeskrivelig svær beslutning for os begge, men vi skilles som to mennesker, der kan se hinanden i øjnene, skrev Rasmus dengang.

Hvis Maya ellers er kommet sig over bruddet, står der altså en ny kendis klar i Marco Harry, som online-flirter i stor stil.

SE og HØR har talt med Marco om Maya. Han siger, at han synes, hun er en smuk pige, men at det "bare er de sociale medier, og at der ikke er det store i det".

Sponsoreret indhold