Reality22. marts 2024

Maja Bebe trak sig fra alt: Fik angst for teenagere

I 2017 var Maja Bebe et af de hotteste navne inden for dansk reality. Det fik hun at føle - især på den hårde måde
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
I SE og HØRs podcast "Sladderministeriet" åbner Maja Bebe om en særlig form for angst, hun fik efter at have været med i "Paradise Hotel".
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ! 24 TIMER SOM SINGLE: REALITYSTJERNE TILBAGE HOS KÆRESTEN

For syv år siden kunne Maja Bebe nærmest ikke forestille sig noget værre end at gå ned ad en befolket gade.

Vestjyden var bragende aktuel i "Paradise Hotel", og med tilværelsen på skærmen fulgte selvfølgelig en stor mængde opmærksomhed fra især unge mennesker.

I SE og HØRs podcast "Sladderministeriet" åbner Maja op om, hvordan det påvirkede hende. Du kan høre hele afsnittet herunder:

- Jeg arbejdede på McDonald’s, da jeg lavede tv, og folk tog billeder af mig uden mit samtykke. Jeg kunne mærke, at det til sidst gav mig en vanvittig social angst, siger Maja i "Sladderministeriet".

- Det lyder megamærkeligt, men jeg fik seriøst en angst for teenagere. Hvis der kom en gruppe af teenagere, var det så angstprovokerende for mig, uddyber hun.

Maja Bebe
Den store bevågenhed efter "Paradise Hotel" fra især unge mennesker fik Maja Bebe til at trække sig tilbage.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Den voldsomme bevågenhed og opmærksom betød, at Maja, som på det tidspunkt var 19 år, valgte at komme væk fra især grupper af unge mennesker.

- Jeg havde brug for at trække mig fra det hele, fordi jeg ikke synes, det var rart, forklarer hun.

Det behov kom ikke af, at folk var onde over for hende eller kom med hadefulde kommentarer. Men det store opmærksomhed satte altså sine spor i Maja. Spor, som hun stadig kan mærke den dag i dag.

- Jeg kan godt stadig få den der angst inde i mig selv, men fordi jeg rejser så meget, så oplever jeg ikke de her situationer lige så meget på samme måde, siger hun.

Men er det så helt slut med at se Maja Bebe på skærmen? Ikke nødvendigvis. I "Sladderministeriet" åbner hun op for at gøre comeback til tv, men det skal være i et program, som i højere grad end "Paradise" henvender sig til et ældre publikum, slår hun fast.

Se det hele i videoen øverst i artiklen!

Sponsoreret indhold