Reality16. juni 2023

Mai Manniche afslørede forhold med Blachman og Rasted: Nu fortryder hun

Det vakte opsigt, da Mai Manniche røbede en masse intime detaljer om Thomas Blachman og Søren Rasted. I dag fortryder den omdiskuterede influencer, at hun gjorde det
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
I Sladderministeriet fortæller Mai Manniche, at hun har fortrudt, at hun fortalte åbent om sine forhold til Thomas Blachman og Søren Rasted.
 Video: Jesper Sunesen

Danskerne - og nok især Thomas Blachman og Søren Rasted - fik sig et chok, da Mai Manniche for tre år siden lavet et ret så afslørende opslag på sin Facebook-profil.

Her røbede smykkedesigneren nemlig, at hun havde haft intense kærlighedsforhold til de to kendismænd, og det var ikke gået særlig godt, mente hun. Det fik "X Factor"-chefen til at benægte forholdet, mens Aqua-legenden nægtede at svare på spørgsmål om Mai.

Da Manniche besøger SE og HØRs podcast "Sladderministeriet" falder snakken på den store sag, som fik en hel masse opmærksomhed i 2020. I dag fortryder influeceren, at hun lukkede offentligheden ind i de to forliste forhold.

- Det fortryder jeg rigtig meget. Det var ikke i orden af mig. Jeg var bare rigtig ked af det, siger Mai Manniche i "Sladderministeriet" og fortsætter:

- Jeg var specielt rigtig glad for Søren, og det, vi havde, foregik over lang tid. Det var forkert af mig, og det var ikke meningen.

Mai, Blachman, Rasted
Især Blachman blev godt gal i skralden, da han blev konfronteret med Mai Manniches påstande om, at de to havde haft et forhold.
 Foto: Jesper Sunesen, Hanne Juul, Martin Høien

Mai er generelt ikke et menneske, som fortryder særlig meget. Men udbasuneringen af sine to kendisforhold er altså noget, som hun gerne ville lave om den dag i dag.

Hverken Blachman eller Rasted har dog fået en undskyldning fra frøken Manniche.

- Jeg har ikke set dem eller snakket med dem, men hvis jeg gjorde, eller hvis jeg møder dem, vil jeg sige undskyld, forklarer hun.

- Jeg var sindssygt ked af det og ulykkelig af mange andre grunde også, men det er stadig ikke i orden af mig. Det har jeg virkelig lært af

Sponsoreret indhold