Reality28. august 2022

Mads Gottlieb fik brutal knockout: Sådan har han det nu

Det så skræmmende ud, da youtuber Mads Gottlieb blev knockoutet af Ali Najei i Stjerneboksning, og hans ben forsvandt under ham
Stjerneboksning
Mads Gottlieb var slået helt ud i flere sekunder, før han kom til sig selv.
 Foto: Lars H. Laursen

Et sus gik igennem Brøndby Hallen, inden brølet kom fra publikum til Stjerneboksning.

YouTube-stjernen Mads Gottlieb havde i de første to minutter af første omgang i sin kamp mod Ali Najei godt styr på tingene og førte på point.

Men så gik det galt.

Ali fik youtuberen op mod det ene ringhjørne, og et brutalt hook slukkede for lyset hos Mads. Herefter fulgte to til tre slag, som sendte det høje muskelbundt i gulvet.

Folk så på med frygt for Mads' helbred, og der gik et halvt minuts tid, før han kom op at sidde igen. SE og HØR har talt med kendisbokseren her til formiddag, og han er ved godt mod.

- Jeg har det sgu egentlig okay! Jeg synes selvfølgelig, det var pisse ærgerligt det, der skete, især efter jeg selv følte, jeg havde overtaget og også var foran på point, siger Mads til SE og HØR.

I de første minutter af første omgang fulgte han sin gameplan og styrede Ali med en længere rækkevidde og flere gode kombinationer. Det blev dog også Mads' vej til nederlaget.

- Når man slår den anden ud af kurs et par gange,som jeg gjorde, så bliver man sgu desværre nogen gange lidt for ivrig, og det var tilfældet hos mig, forklarer han.

Heldigvis stod kæresten Caroline klar ved siden af ringen med trøstende kys og kram.
Heldigvis stod kæresten Caroline klar ved siden af ringen med trøstende kys og kram.
 Foto: Lars H. Laursen

Set i bagklogskabens lys, kan Mads godt se, at han skulle have skruet ned for tempoet, men det gjorde han altså ikke.

- Jeg ville ind og afgøre det, og jeg glemmer alt ,jeg har lært med parader, ikke komme for tæt på ham, holde ha, på afstand osv., siger Mads og uddyber:

- Jeg skulle bare have gået tilbage og løbet lidt rundt i ringen, indtil klokken havde ringet, så stod den 1-0 til mig.

Den brutale knockout har Mads rystet af sig. Han har det godt, og han er trods nederlaget glad for oplevelsen i Stjerneboksning.

- Megafed oplevelse, megafed dag. Det var bestemt en oplevelse, jeg ikke ville være foruden, siger Mads.

Sponsoreret indhold