Reality27. august 2022

Mads E. Andersen afslører: Bryster på afbetaling

Emilie Hoffmanns nye bryster er ikke blot en gave fra kæresten Mads E. Andersen. Nu afslører parret, at hun har lånt pengene, og han afdrager på lånet – så længe de altså er kærester
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 Video: Lars H. Laursen

37.500 kroner. Det har Emilie Hoffmanns brystforstørrende operation kostet.

Men da realitybaben ikke selv havde pengene, har hun lånt dem i banken – og nu er det kæresten, Mads E. Andersen, der afdrager på lånet.

Hver måned betaler han 1.000 kroner af på Emilies brystlån.

– Emilie har længe gået og spurgt, om jeg synes, hendes bryster er flotte, jeg har altid sagt, de var perfekte. Jeg har aldrig haft noget behov for det (at hun fik operationen, red.), jeg synes, hun havde flotte bryster før, fortæller Mads E. Andersen til SE og HØR.

– En dag kom hun og sagde: “Skat, jeg har besluttet mig: Jeg vil gerne have lavet bryster. Men jeg har ikke råd til det.” Så sagde jeg: “Skat, så vil jeg gerne betale”. Det er ikke, fordi jeg bare lige har lagt 37.500. Hun har taget et lån, og så afdrager jeg tusind kroner om måneden på det. Så længe vi er samme … men vi bliver også sammen, selvfølgelig.

Artiklen fortsætter under billedet …

Mads E. Andersen og Emilie Hoffmann har hver sin rolle til Stjerneboksning. Den ene skal bokse, den anden er nummerpige.
Mads E. Andersen og Emilie Hoffmann har hver sin rolle til Stjerneboksning. Den ene skal bokse, den anden er nummerpige.
 Foto: Mikael Rieck

Emilie Hoffmann blev opereret for 10 dage siden og er stærkt i bedring efter nogle hårde dage på langs. I dag står hun i Brøndby Hallen som nummerpige til Stjerneboksning, hvor kæresten netop har bokset.

– Det var ikke sjovt i starten, det må jeg da ærligt indrømme, og jeg tror, alle har pisseondt i starten, ellers ved jeg da ikke, hvad der er sket. Men jeg har det meget, meget bedre nu, fortæller hun.

– Jeg er frisk og føler mig ikke syg.

Nu hvor hun har det bedre, har hun lidt nemmere ved at være glad for de nye bryster. Men hun ved endnu ikke, hvordan resultatet af operationen bliver.

– Jeg er meget, meget glad, og nu synes jeg også, at smerterne er aftaget meget, og hævelsen. Så jeg synes også, jeg er lidt gladere for det nu. Jeg har ikke tænkt så meget på det. De er også gemt væk meget af tiden. De er der, men man ser dem ikke rigtig. Der går lige lidt tid, siger Emilie Hoffmann, der er iført en særlig støtte-bh, som hun skal have på, medmindre hun er i bad.

Artiklen fortsætter under billedet …

Emilie Hoffmanns bryster er pakket godt ind. Det er kun 10 dage siden, hun blev opereret.
Emilie Hoffmanns bryster er pakket godt ind. Det er kun 10 dage siden, hun blev opereret.
 Foto: Mikael Rieck

Derfor kan Mads E. Andersen endnu ikke svare på, om han også er glad for gaven til kæresten.

– Det håber jeg, jeg bliver. Jeg har ikke rigtig set dem endnu. Jeg har kun set dem én gang. De står lige ud i luften.

– Det er ikke så flatterende lige nu, og det er også derfor, jeg vælger ikke at kigge så meget på det selv, for det ser ikke naturligt ud, det er bare sådan en trekant, forklarer Emilie Hoffmann.

Hun har fået 275 milliliter i hvert bryst i runde implantater, som er placeret under brystmusklen via et snit under brystet. Den gængse brystforstørrende operation, kalder hun det. Og det tager altså tre til seks måneder, før barmen er faldet til.

Artiklen fortsætter under billedet …

Mads E. Andersen har været enig i, at Emilie Hoffmann skulle have lidt mere fylde. I hvert fald har han betalt hele gildet.
Mads E. Andersen har været enig i, at Emilie Hoffmann skulle have lidt mere fylde. I hvert fald har han betalt hele gildet.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Et par nye bryster er en dyr gave, som kan være svær at toppe, men Emilie Hoffmann har selvfølgelig et forslag til, hvad Mads E. Andersen kan give hende næste gang

En hund. Nærmere bestemt en chihuahua.

Senere hen er parret dog også enigt om, at der skal en familieforøgelse til i form af et fælles barn, så Mads E. Andersens søn fra et tidligere forhold, Bjørn, bliver storebror.

– Vi vil gerne have børn en dag, men det bliver ikke lige nu.

Emilie Hoffmann vil nemlig gerne gøre sit studie færdigt først, og der er to og et halvt år tilbage af hendes uddannelse.

– Efter der, så vil det være rigtig fint for mig. Jeg vil ikke afbryde mit studie og gå på barsel. Og jeg er også 24, så jeg har ikke travlt, og det er jo mig, der skal lave barnet inde i min krop. Så gør det ikke noget, Mads er lidt ældre.

Sponsoreret indhold