Reality9. maj 2020

Må ikke være med til datters fødsel: Janni Ree taler ud

Når datteren Nathalie Mathorne til september bliver mor for første gang, så er mor, Janni Ree ikke inviteret
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mothers_day_dm0018-2016.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

I slutningen af september bliver ”Forsidefruer”-stjernen Janni Ree mormor, når datteren Nathalie Mathorne bliver mor for første gang til en lille dreng.

Men trods den glædelige nyhed, så faldt bomben også, da Janni Ree fik besked på, at hun altså ikke kunne forvente at få lov til at være med til selve fødslen.

For Janni Ree er intime situationer – både dem der inkluderer hende selv men også andre – slet ikke noget problem. Hun deler altid gerne glædeligt ud af sine oplevelser med blandt andet vaginal opstramning og tarmskylning.

Derfor kom det nok også som en overraskelse for ”Forsidefruen”, at hendes 24-årige datter Nathalie altså ikke ser hende være på fødestuen.

- Hvis det stod til min mor, så var hun med til alle scanninger og fødslen, men der må det blive et stort nej fra min side. Hun ville gøre mig både bange og få mig til at grine på de forkerte tidspunkter, fortæller hun til Realityportalen.

For Nathalie er fødslen nemlig en helt særlig intim og følsom situation, som hun ønsker kun at dele med sin mand Mads.

Mor Janni kan dog alligevel godt se, hvorfor det giver god mening, at hun ikke får lov til at overvære fødslen af sit andet barnebarn.

- Jeg tror både, at Nathalie vil blive stresset, og at det vil gøre ondt på mig. Jeg vil måske komme til at være over hende og sige, hvordan hun skal trække vejret. Så er det bedre, at hendes mand er med, og så kan jeg komme, efter hun har født, fortæller hun.

Trods forbud mod at være med til fødslen, så får Janni Ree alligevel noget for pengene, så at sige. Hun er nemlig med til både datterens og svigerdatterens scanninger, da også hun er gravid og venter parrets andet barn.

Det bliver derfor et lykkeligt baby-år for ”Forsidefruen” der bliver både mormor og farmor til sommer og efterår.

Sponsoreret indhold