Luksusfælden28. april 2014

Sådan undgår Irina at komme i ”Luksusfælden”

Divaen har helt styr på, hvordan hun undgår at komme i økonomiske problemer
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/4a3f869b02c84d12affdb46bad46a285.jpg
 Foto: Kaspar WenstrupLivet som reality-stjerne kan være glamourøst, men også lidt af en økonomisk udfordring. Måske især for Irina Babenko, der har erklæret, at hun er færdig med reality-tv.

LÆS OGSÅ: Irina efter Reality Award: Det er slut med reality

Den nu tidligere reality-stjerne , der blandt andet er kendt fra programmet "Divaer i junglen", har opdaget en måde at undgå økonomisk ruin - man skal bare aflevere de tomme flasker.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/85c5febbd0da436ba6c67b3a4f7e8c12.jpg


Flaskepant skal være med til at sørge for, at Irina Babenko undgår "Luksusfælden" (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ:
Frække Irina: Kæreste med stjerne-dj

- Livet som eks-realitystjerne er glamourøst altså! Så længe man selv har det sjovt! Min kæreste skyndte sig at tage et billede af det her sjældne syn!!! Han kalder mig for Sydhavn-Trash på det her billede og jeg kan godt selv se, at det ikke ser skideflot ud, still cute thoooo…. jeg kan ikke være glam hele tiden, obviously! I må have en god weekend, skål på det!, skriver hun på sin blog

Dermed sender hun en indirekte sviner til Amalie, der trods en beskeden indtægt fører sig frem med en stjernedyr livsstil både herhjemme og i USA. Og i bedste reality-stil blev det selvfølgelig præsenteret for os alle sammen i bedste sendetid i TV3-programmet "Luksusfælden."

LÆS OGSÅ: Amalie tjener mindre end en kassedame

Vi ved ikke, om flaskepant er nok til at redde Amalies økonomi. Nu er tippet givet videre.

Sponsoreret indhold