Luksusfælden26. februar 2019

Antonie i "Luksusfælden": Sådan sparer hun endnu flere penge

67-årige Antonie har fundet en måde at få madbudgettet yderligere i bund, så hun hurtigere kan betale sine kreditorer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luksusfaelden_i_korsoer_9.jpg
 Foto: MEGA

I aftenens afsnit af "Luksusfælden" startede de økonomiske eksperter Kenneth Hansen og Mette Reissmann med at skælde 67-årige Antonie fra Korsør godt og grundigt ud.

- Jeg synes, du skal begynde at opføre dig voksent trods din noget høje alder, lød dundertalen fra Reissmann.

Men hen mod programmets afslutning væltede lovordene frem fra de to økonomiske eksperter.

Pensionisten fra Korsør valgte nemlig at ville betale af på sin 718.000 kr. store gæld frem for at søge om gældssanering.

Antonies store velvilje smittede af, da eksperterne skulle forhandle med hendes kreditorer, og de endte med at lande hende en besparelse på svimlende 433.500 kr., hvilket betød, at hendes gæld blev mere end halveret.

- Det betaler sig at tage ansvar, lød roserne fra Kenneth Hansen.

Og da SE og HØR i dag fanger Antonie i telefonen, kan man nærmest også fornemme smilet gennem telefonrøret.

Pensionisten fra Korsør fortæller, at hun ikke er vred på sine døtre, der "stak" hende og meldte hende til "Luksusfælden", uden hun vidste det.

- Det var som at få en ekstra julegave. Fordi jeg HAVDE brug for hjælp. Så jeg er da super glad for, de har tænkt på mig på den måde, fortæller Antonie til SE og HØR. Antonie fortæller, at det går over al forventning med at overholde det budget, som eksperterne har lagt for hende. Artiklen fortsætter under billedet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luksusfaelden_i_korsoer_11.jpg
 Foto: TV3
Det var Antonie to døtre, der meldte hende til "Luksusfælden". Foto: TV3
- "Luksusfælden" siger jo, jeg har 3000 kr. til mad og 2000 kr. til diverse. Det har jeg så ikke. For jeg får hjælp af noget, der hedder “Stop Lokalt Spild MadOasen” her i Korsør, som deler overskudsmad ud, og takket være dem, kan jeg bruge en del af mit madbudget til at betale ekstra af til mine kreditorer. Det satser jeg meget på, fortæller hun stolt og tilføjer: - De penge, jeg så sparer der, de går til ekstra afbetaling af kreditorerne. Jeg er allerede kommet af med to kreditorer. Fremtidsdrømmene er også meget beskedne, når man spørger den 67-årige pensionist: - Jeg måtte jo opgive "Basserne". Jeg har abonneret på det i over 40 år. Det var lidt hårdt, men jeg vil hellere betale min gæld og så om et års tid se, om der kan blive råd til et abonnement, lyder det forhåbningsfuldt fra Antonie.

Sponsoreret indhold