Havde sjældent overforbrug: Så meget bruger Lars på ost nu

Lars fra Vissenbjerg har mange kostbare vaner - blandt en stor kærlighed til ost.

Lars fra Vissenbjerg har mange kostbare vaner - blandt en stor kærlighed til ost.

Foto: TV3

I "Luksusfælden", der netop er rullet over skærmen på TV3, fik Lars hjælp til at komme ud af en ond gældsspiral. 

Den 49-årige lastbilchauffør havde gang på gang optaget kviklån for at betale af på allerede eksisterende lån. 

Således fandt "Luksusfælden"-eksperterne ud af, at et kviklån, der startede på 70.000 kr., var eskaleret til svimlende 428.000 kr.,og de økonomiske eksperter gik så langt som til at konstatere, at Lars havde "kviklåns-mani". 

I programmet hæftede man sig også ved, at Lars spiste fem kg ost om måneden, hvilket svarede til et årligt osteforbrug på 8.000 kr. - men den udlægning kan Lars ikke helt genkende. 

- Af en eller anden årsag bliver det til 5000 kr. om året, hvor jeg egentlig kun bruger 2400 om året. Så hvordan de har fået det til det, det ved jeg ikke, siger Lars til SE og HØR.

- Jeg bruger cirka 200 kr. om måneden på ost. Det er ca. fire kg. Jeg køber kun ost, når de er billige. 100 kr. for to kg, slår han fast. 

I "Luksusfælden" bliver det også fortalt, at hans kæreste Dorthe betaler for Lars' diesel, mad, fornøjelser og smøger. 

- Det er manipulation, for det var kun, når jeg var hjemme ved hende, at hun betalte jo. Det var ikke hende, der betalte, når vi var hjemme ved mig, så var det mig, der betalte, forklarer Lars. 

Selvom fynboen ikke føler sig 100 procent korrekt fremstillet i "Luksusfælden", tager han det med et gran salt. 

- Det gør mig egentlig ikke noget, at de manipulerer lidt med det. Det er godt TV, lyder det fra Lars. 

- Det er jo det, programmet går ud på. Det er jo at udstille folk, samtidig med at de hjælper. Og et eller andet sted, som jeg snakkede med de to eksperter om mellem optagelserne, det er jo det, det hele går ud på. Det er jo at få hjulpet folk. Og det at man udstiller dem på den måde, får dem næsten mange gange til at indse, hvad der er gået galt, og hvor man kan rette op på det henne, konstaterer Lars. 

I programmet fik Lars stillet i udsigt, at han kunne blive gældfri på 9,5 år. 

- Jeg forventer, det bliver før. De havde ikke beregnet, at når jeg var færdig med ét lån, så afdrager jeg mere på et andet. Og det er det, jeg har tænkt mig, lyder det fra Lars, der er flyttet fra Vissenbjerg på Fyn til Fredericia, så han kan cykle på arbejde. 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close