Luksusfælden25. november 2014

Så du Michael og Rosalynn i ’Luksusfælden’? Sådan har de det i dag

Parret klattede deres penge væk på fastfood, smøger og kontanthævninger
Af af
Parret klattede deres penge væk på fastfood, smøger og kontanthævninger, men det er slut nu
Parret klattede deres penge væk på fastfood, smøger og kontanthævninger, men det er slut nu
 Foto: TV3Tirsdag aften besøgte Luksusfældens eksperter parret Michael og Rosalynn. Og der var nok at tage fat på for eksperterne, for gælden hos parret fra Horsens-området havde ramt i omegnen af svimlende 800.000 kroner - og parret havde tilmed mistet alt overblik over deres økonomi.

Eksperterne Jan Schwyrtz og Carsten Linnemann fandt hurtigt ud af, at parret havde klattet deres penge væk på fastfood, kontanthævninger og smøger og helt glemt at afdrage nok på gælden, som opstod efter, at deres tidligere hus endte på tvangsauktion.

LÆS OGSÅ: Diana raser: Luksusfælden har gjort det meget værre

Eksperternes budskab var klokkeklart: Det var slut med at ryge og bruge penge på fastfood.

Og parret har lyttet til eksperternes råd, og økonomien er derfor i klar bedring i dag, fortæller Michael til SE og HØR:

- Det går rigtig fint. Nu er det jo kun en måned siden, at eksperterne var her, så der skal nok gå lidt længere tid, før vi kan se det økonomiske resultat, siger Michael til SE og HØR og afslører, at det stadig går fint med den nye titel som eks-ryger:

LÆS OGSÅ: Får sandheden at vide om sin million-gæld: Her bryder Kristina grædende sammen

- Jeg har ikke røget, siden jeg var ved hypnotisøren første gang. Rygetrangen er der, men så tager jeg bare et bolsje. Så det er til at holde ud, siger Michael.

Parret fik også strenge ordrer på ikke at købe fastfood. Deres månedlige forbrug på mad var nemlig alt, alt for høj: 6.400 kroner.

LÆS OGSÅ: Får kæmpe gælds-chok: Her besvimer hun i Luksusfælden

- Nu køber vi ikke længere fastfood. Hvis vi har lyst til en burger, laver vi én selv. Vi overholder det budget, de har lavet til os, siger Michael, som er glad for Luksusfældens hjælp:

- Der er jo kommet en ro over os nu, fordi der er kommet styr på tingene. Det er jo en byrde, der er fjernet fra vores skuldre, siger Michael til SE og HØR.

Her kan du gense klippet fra aftenens afsnit, hvor Michael er til hypnotisør for at blive røgfri:

null

Sponsoreret indhold