Luksusfælden31. august 2023

Nu får "Luksusfælden" premiere på sæson 31

Et af de få programmer, der har flere sæsoner end landets ældste realityprogram, "Robinson Ekspeditionen" fortsætter i september. "Luksusfælden" er nemlig tilbage
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
"Luksusfælden": Christian og Sarah i chok over diversepost.
 Video: Viaplay Group

Det er er kun et halvt år siden, at Viaplay kunne blænde op for sin 30. sæson af klassikeren "Luksusfælden". Det var dog en ganske kort sæson - men nu bliver det hele måske godt igen.

LÆS OGSÅ: "Luksusfælden": Frikirkepar skylder over 110.000 kroner hver måned

I hvert fald kan du om få uger endnu en gang smide fødderne op, læne dig tilbage i sofaen og hygge dig med at se på danskere, der har rod i økonomien.

Sæson 31 af "Luksusfælden" har nemlig premiere 12. september - og ifølge Viaplay er alt, som det plejer.

Heldigvis.

I sæson 29 skruede "Luksusfælden" op for antallet af eksperter til syv. Her er det Kenneth Hansen, Mette Reissmann, Mette Djernis og Carsten Linnemann.
I sæson 29 skruede "Luksusfælden" op for antallet af eksperter til syv. Her er det Kenneth Hansen, Mette Reissmann, Mette Djernis og Carsten Linnemann.
 Foto: Viaplay Group

I den 31. sæson møder vi familier og singler, der alle har en hverdag, som på overfladen ser velfungerende ud - men deres hang til luksusforbrug er langsomt, men sikkert ved at ødelægge deres liv.

Ønsket om at opretholde facaden er større end drømmen om et bedre liv - men langsomt krakelerer facaden, og nu skal ekspertern i samarbejde med deltagerne forsøge at bygge fundamentet for et nyt og bedre liv.

Sponsoreret indhold