Luksusfælden16. marts 2021

”Luksusfælden”-eksperter bremset af tandlægeregning: Jakob nægter at børste tænder

Med en gæld på mere end en million kroner, ødelagte tænder og vrede kreditorer står ”Luksusfælden”-eksperterne over for en gedigen opgave
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luksusfaelden_-_jakob.jpg
 (Foto: NENT Group)

Selv om Jakob og Lene bor sammen i Gilleleje, er deres økonomi opdelt. Jakobs økonomi er nemlig et stort rod – og det vil Lene ikke være en del af.

Jakob er ikke klar over, hvilke økonomiske vanskeligheder han i virkeligheden befinder sig i.

Han har nemlig sagt til kæresten, at han skylder omkring 500.000 kroner. I virkeligheden lyder den samlede gæld på mere end en million.

Parret drømmer om at købe et hus sammen. Men den misligholdte gæld og det vilde overforbrug sætter i den grad en kæp i hjulet.

Artiklen fortsætter under videoen ...

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Kenneth Hansen og Jan Swyrtz står således over for en gedigen udfordring, da de skal forsøge at hjælpe Jakob ud af sin økonomiske knibe. Men før de går i gang med deres beregninger, skal Jakob en tur til tandlægen.

Jakob er nemlig ikke ligefrem flittig med tandbørstningen. Faktisk får tænderne kun en tur, når han skal kysse Lene. Han kan nemlig ikke få øje på pointen, når tænderne alligevel er ødelagte.

Men eksperterne har behov for at vide, hvor mange udgifter der kommer i fremtiden.

Det er dog ikke kun Jakob, der skal finde hoved og hale i den kuldsejlede økonomi. Også kæresten Lene er nødt til at komme på banen og blandt andet sælge bilen.

Men Lene stejler over udmeldingen og vil ikke hjælpe.

Se, om det lykkes eksperterne at få Jakob og Lenes økonomi på rette kurs på Viaplay allerede nu og på TV3 i aften klokken 20.00.

Sponsoreret indhold