Luksusfælden7. november 2017

”Luksusfælden”-ekspert er blevet misbrugt

”Luksusfældens” ekspert, Jan Swyrtz, er blevet misbrugt i en fupreklame, hvor man ender med at betale penge for rådgivning, man aldrig får – og det er han bestemt ikke glad for
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jan_swyrtz.jpg
 (Foto: All Over)

Jan Swyrtz er vant til at rådgive og hjælpe hårdt ramte familier, hvis økonomi sejler.

I TV3-programmet ”Luksusfælden” er han klar til at komme med rådgivning og råd til de hårdt prøvede familier, men dét at være et kendt ansigt kan også have en bagside.

Det har Jan Swyrtz nu sandet, for han er ifølge Kendte.dk blevet misbrugt i en fupreklame, hvor man ender med at betale penge for rådgivning, man aldrig få.

I reklamen – der stammer fra en side, der kaldes Baking Buzz – står der ”Hun skred fra Luksusfælden, da eksperterne kaldte hende håbløst naiv. Nu vælter pengene ind. Her afslører hun hemmeligheden”. Og så er der klistret et billede på af ”Luksusfældens” ekspert, og det er han bestemt ikke glad for.

- Problemet er, at folk betaler 250 dollars – tror jeg det er – for at komme i gang. Det er et problem for folk, der søger lykken. Det er folk, der i forvejen ikke har meget. Så det synes jeg ikke, at jeg skal sættes i forbindelse med, fortæller Jan Swyrtz til Kendte.dk.

Hos TV3, der står bag ”Luksusfælden”, er man dybt forarget over den falske hjemmeside:

– Jeg vil gerne slå fast, at hjemmesiden er falsk i forhold til brugen af TV3’s programmer og eksperter – herunder Luksusfælden, som nævnes. Vi tager selvfølgelig fuldstændig afstand fra hjemmesiden, siger communications manager hos MTG og dermed TV3, Mette Barnes til Kendte.dk.

IT-sikkerhedsfirmaet CSIS skriver på sin hjemmeside, at reklamen er fup og advarer alle om den.

- Denne sponsorerede fup kampagne vinder pæn udbredelse hos håbefulde "bliv rig i en fart" unge. Men giv agt; det er fup! Domænerne er blokeret i CSIS Secure DNS og Heimdal, skriver IT-sikkerhedsfirmaet på sin Facebook-side.

Sponsoreret indhold