Kokain og mad på kredit: ”Luksusfælden” tror ikke på Sarah og Daniel

(Foto: NENT Group)

Selv om 25-årige Daniel og kæresten Sarah, 22, har tre børn sammen, så bor de hver for sig.

Daniel har i årevis været afhængig af stoffer, og udover at der hersker en brudt tillid parret imellem, så mener de samtidig, at de overhovedet ikke har råd til at bo sammen.

Men sandheden er dog, at parret i gennemsnit har fået over 40.000 kroner udbetalt om måneden til sammen i løbet af det sidste år.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det er et vanvittigt overforbrug, som parret præsenterer for Sarah og Daniel.
Foto: NENT Group.

Og derfor kan det ifølge eksperterne selvsagt ikke være pengemangel, der er årsag til, at Sarah bor alene med parrets tre små børn, og Daniel bor hos sine forældre.

Sarah og Daniel har en samlet gæld på 484.000 kroner. Men det er således ikke kun Daniels misbrug, der er årsag til den høje gæld.

Parret har nemlig blandt andet et vanvittigt madbudget og bruger i gennemsnit 3700 kroner om måneden på fastfood alene. Sommetider køber de endda maden på kredit.

Dyre ferier og tøj til børnene har dog også taget en kæmpebid af den ellers store pengesum, som parret hver måned har til rådighed:

- I er jo helt på månen, udbryder ”Luksusfælden”-eksperten Carsten Linnemann.

- I har jo svigtet jeres børn big time, tilføjer han og understreger at parret selvsagt har et kæmpeansvar over for deres tre børn.

Artiklen fortsætter under videoen ...

Eksperterne har svært ved at tro på, at Sarah og Daniel kan ændre deres dårlige mønster. Noget, Sarah dog på ingen måde er i tvivl om, ”sagtens” kan lade sig gøre.

Hun mener, det er den brudte tillid i forhold Daniels misbrug, der er den afgørende faktor:

- Hvis han falder i igen, skal det ikke være ham og mig, forklarer hun, selv om Daniel efter mere end fem års misbrug, ifølge ham selv, nu er blevet clean.

Se, om det lykkes ”Luksusfælden”-holdet at hjælpe Sarah of Daniel – og om Daniel taler sandt, når han proklamerer, at stofferne er fortid.

”Luksusfælden” vises i aften klokken 20.00 på TV3 og på Viaplay.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close