"Luksusfælden": Gravide Cecilie ryger en pakke smøger om dagen

Foto: TV3

I aften i "Luksusfælden" skal eksperterne forsøge at hjælpe Cecilie, der har rod i økonomien. 
 
Cecilie, der er gravid og har en datter på tre år, bor gratis hos sin søster, da hun ikke har fundet sig sit eget sted at bo. Men det er bestemt ikke en holdbar løsning, fortæller søsteren Betina i aftenens afsnit. 
 
 
- Vi er efterhånden så langt ude mig og min mand, at vi ikke kan blive ved med at holde styr på det længere, fortæller søsteren Betina til eksperterne. 
 
Ifølge hende, så er det nemlig svært at tale med Cecilie om de økonomiske problemer. 

- Du kan ligeså godt gå hen og snakke med en dør i stedet for at snakke med hende, fordi du får ligeså meget respons tilbage. 

Og en af grundene til, at det er svært at få snakket med Cecilie om de økonomiske problemer, ligger i, at Cecilie tidligere har brudt kontakten med familien. Blandt andet så Betina ikke sin niece de første tre måneder af niecens liv. 

- Jeg har svært ved at fortælle hende det, fordi jeg er bange for, at hvis jeg fortæller hende det, at hun så vil cutte kontakten med mig og resten af familien, siger Betina også til eksperterne. 

Artiklen fortsætter efter klippet fra aftenens program

 
Da Cecilie taler med eksperterne er der specielt en udgiftspost, der chokerer. 
 
Cecilie er nemlig gravid, men hun ryger stadig en pakke smøger om dagen. 

- 1200 kroner om måneden. 14600 kroner om året på bare at ryge, siger eksperten Kenneth Hansen til Cecilie. Men faktisk ønsker Cecilie at kvitte smøgerne. 

- Jeg vil gerne af med mine smøger, jeg skal bare have knækket koden til det, fortæller hun.

Og senere i programmet fortæller hun da også, at hun lægger smøgerne på hylden. 

- Jeg har besluttet, at jeg ryger denne her smøg. Og en mere. Og så stopper jeg med at ryge, fortæller Cecilie i aftenens program. 

Artiklen fortsætter efter videoen

For at hjælpe Cecilie med hendes boligproblem sørger eksperterne for at finde en bolig til hende.

Men den er hun langt fra tilfreds med. Det er nemlig kun en tre-værelseslejlighed, og Cecilie ønsker at begge hendes børn får deres eget værelse, ligesom hun også gerne vil have en stue. 

- Jeg ville jo gerne, hvis der var et værelse mere, fortæller Cecilie til eksperterne, da hun har set lejligheden, som de har fundet til hende. 

Det får eksperterne op i det røde felt. 

- Det første du siger er, at der mangler et værelse. I vores optik lyder det som den mest forkælede kommentar overhovedet. Din virkelighed er ikke, at du kan stille krav om, at dine børn skal have hvert sit værelse, lyder det i programmet.

"Luksusfælden" bliver sendt på TV3 i aften klokken 20.00.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close